Deel via LinkedIn

Deel via E-mail

18 juni 2021

Heembouw heeft begin juni een digizine gepubliceerd over het Slimm concept. Het Slimm concept, oftewel kwalitatief hoogwaardige én compacte maatwerkwoningen die geschikt zijn voor een- tot driepersoonshuishoudens, biedt dé oplossing voor binnenstedelijke verdichting. In het digizine wordt het concept nader toegelicht en is er onder andere meer te lezen over de diverse bouwmethoden, zoals het Slimm Houten Huis.

Compact, compleet en duurzaam

Een Slimm-woning is altijd compact, compleet en duurzaam, maar niet standaard. Slimm-woningen worden per locatie of wijk op maat ontworpen om maximaal aan te sluiten op de lokale situatie en op uw wensen en die van de toekomstige bewoners. Een Slimm-woning kan een rijwoning (huis) een beneden-bovenwoning (BeBo) of een appartement zijn. Het Slimm-huis is bijvoorbeeld een zelfstandige, grondgebonden woning van 3,90 meter breed, met een voordeur aan de straat, een woonkamer, keuken en twee volwaardige slaapkamers. Het is een complete woning voor een gezin met een of twee volwassenen en kinderen.

DSC_0628.jpg

Zelf zien en ervaren?

Zelf zien en ervaren hoeveel comfort en woonplezier een Slimm-woning geeft? U bent in het najaar van 2021 welkom bij Heembouw in Roelofarendsveen. Daar hebben wij een Slimm Houten Huis gerealiseerd. Hier kunt zelf zien én voelen waarom het Slimm-concept een antwoord is op de krapte in de woningmarkt. Uiteraard is het ook mogelijk om een Slimm-project in aanbouw te bezoeken. Neem hier voor contact op met uw contactpersoon binnen Heembouw.

Bekijk hier het digizine

Wilt u meer weten over het Slimm concept? Klik dan hier om het digizine te openen.

Interessant? Wees sociaal