Home

Of je nog aan het studeren bent of net start met werken, het is ons duidelijk dat jij als young professional vol energie en nieuwsgierigheid zit. Als held van de toekomst wil je impact maken, je steeds verder ontwikkelen en altijd je kennis vergroten. Hoe hard je gaat, bepaal je zelf. Het gaat er bij ons meer om dat je onderdeel bent van uitdagende projecten en omringd wordt door enthousiaste collega’s die jou prikkelen en voeden met nieuwe informatie. We delen de successen. En willen we, jong en oud, van elkaar leren. Vallen en opstaan hoort daarbij. Zolang jij jouw energie maar overal mee naar toeneemt.

Open pagina

Wil jij stage lopen of afstuderen bij de beste werkgever?

Ga snel naar de contactgegevens van onze recruiter Eline Pepping

Ervaring opdoen bij een ontwerpende bouwer

Wij geloven in jong talent en nemen daarom ook ieder jaar veel starters aan. Je krijgt volop begeleiding van ervaren collega’s en de ruimte om jezelf in een vakgebied te ontwikkelen. Wil je van meerdere vakgebieden proeven en inzicht krijgen in ons als ontwerpende bouwer? Ofwel van ontwikkeling tot realisatie van woningen, kantoren of bedrijfsruimten in samenwerking met ons eigen architectenbureau? En wat dacht je van innovaties als parametrisch ontwerpen en natuurinclusief ontwerpen? Alles kan, als je het maar aangeeft. Ook doorgroeien binnen de organisatie kan; ieder jaar maken veel collega’s weer een stap in hun loopbaan. En beginnen afstudeerders na hun stage of onderzoek bij ons aan hun eerste baan.

Jouw stage of afstudeeropdracht bij ons

Elk jaar lopen tientallen studenten stage bij Heembouw. Dat is niet voor niets, want tijdens een stage bij Heembouw ga je echt wat bereiken. Je onderzoek of het resultaat van je werkzaamheden belandt niet op de plank, maar wordt daadwerkelijk benut. Door de nauwe samenwerking die we hebben als ontwerpende bouwer, zullen alle facetten van het vak je snel eigen worden. 

Bij Heembouw ben je al snel one of the guys (of girls 😉) en weten we zeker dat je elke ochtend je bed uitspringt om met jouw nieuwsgierigheid, ambitie en drive het beste resultaat te behalen.

Young Heembouw

"Wij geloven in aankomend talent, en vinden dat jong en oud van elkaar kunnen leren."

Voor onze ondernemende jonge talenten onder de 36 biedt Heembouw het platform Young Heembouw. Een succesvolle manier om young professionals een netwerk te geven in de organisatie, en bovendien is het gewoon leuk.

Bekijk de video van een Young Heembouw event

Kennis, inspiratie en nog meer!

Tijdens jouw stage of afstuderen zal je vanaf je start worden meegenomen in wie Heembouw is. Niet alleen door je begeleider, maar organiseren we ook verschillende workshops en bouwplaats excursies speciaal voor alle stagiairs en afstudeerders. Tijdens deze bijeenkomsten nemen wij je mee in wat voor een soort organisatie wij zijn; de cultuur die er is als familiebedrijf, over de organisatie-inrichting en natuurlijk benoemen we de projecten die bij ons passen. Doordat alle stagiairs en afstudeerders samen komen bij deze sessies, is het logisch dat we zorgen voor verbinding en gezelligheid.

Afstuderen

Doe je een bachelor of masteropleiding? Dan is het einde van je opleiding vaak bedoeld om af te studeren bij een organisatie. Heembouw biedt je een interessante plek om af te studeren. Je kunt zelf een onderwerp voorstellen, of je kunt reageren op een specifiek onderwerp waar wij graag jouw mening over horen. Denk daarbij aan actuele onderwerpen zoals parametrisch ontwerpen, houtbouw of circulair bouwen. Eén ding is zeker, jouw onderzoek belandt niet op de plank maar we gaan er echt mee aan de slag.

Stage

Een tijdje onderdeel zijn van onze organisatie, meelopen op projecten, en je reeds opgedane kennis daadwerkelijk inzetten in de praktijk. Dat is wat wij bieden voor stagiairs. Samen kijken we naar de beste plek in onze organisatie, en krijg je vanaf de eerste dag je eigen taken en verantwoordelijkheden die daadwerkelijk bijdragen aan een project. Door veel te doen en de samenwerking op te zoeken, leer je een hoop van je nieuwe collega’s. En je krijgt zelf ook een beter beeld wat je leuk vindt. Geen enkele vraag is te veel, kom maar op!

Ruud van Berkel Award

Ben je die ene afstudeerder, idee-maker of starter die droomt van iets groters? En in staat is om innovatie, bouw en architectuur bij elkaar te brengen? Dan is dit je kans! Heembouw initieert een jaarlijks terugkerende stimuleringsprijs: de Ruud van Berkel Award.

Klik hier voor meer informatie over de Ruud van Berkel Award

Begeleiding

Wij creëren plekken waar mensen willen zijn, en dat geldt ook voor onze eigen mensen en dus voor jou als afstudeerder of stagiair. Je krijgt daarom alle begeleiding die nodig is om er zeker van te zijn dat jij, je begeleider op school en Heembouw tevreden zijn met het eindresultaat. Je begeleiders en nieuwe collega’s leggen je uit hoe alles werkt binnen Heembouw en stellen je aan veel mensen voor. Door het voeren van voortgangsgesprekken met je begeleiders, bespreek je het werk dat je hebt gedaan en wat je nog graag zou willen doen.

Interesse?

Wil jij stage lopen of afstuderen bij de beste werkgever? Dan zit je bij Heembouw op je plek! Bekijk onze vacatures, of stuur een open sollicitatie naar Eline Pepping.

Heembouw verkozen tot beste werkgever
Open pagina

Benieuwd naar wat we allemaal doen? Ook jij kan hier iets in betekenen.

Bekijk onze PROJECTENBedrijfsruimten | Kantoren | Wonen