Home

Bedrijfsruimten

Op zoek naar een partij voor het ontwerp én bouw van een logistiek pand of bedrijfsruimte? Of juist op zoek naar een nieuwe locatie voor uw productielocatie waarin uw proces optimaal kan draaien? Heembouw is al 85 jaar gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van bedrijfsruimten. Dit doen we met onze unieke Ontwerpende Bouwer aanpak, wist u dat deze manier van werken zorgt voor een gemiddeld klanttevredenheidscijfer van een 8,5? 

Logistiek

 

Logistiek                            

Een nieuw distributiecentrum of bedrijfspand voor uw logistiek of groothandel? Met een optimaal functioneel warehouse voor stadsdistributie of reguliere distributie kunt u in de toekomst efficiënt blijven leveren en zo de concurrentie voorblijven. 

Maakindustrie

 

Maakindustrie

Snel en binnen budget uw nieuwe productielocatie realiseren, dat doen we voor de maakindustrie. Ons doel is een bedrijfsruimte te creëren die niet alleen uw proces optimaliseert, maar ook uw medewerkers inspireert én nieuw talent aantrekt.

Verbouw & Renovatie

 

Verbouw & Renovatie

Overweegt u uw huidige bedrijfsruimte uit te breiden, te renoveren of te verbouwen? Het team van Verbouw en Renovatie staat klaar om dit op te pakken met zo min mogelijk verstoring van uw huidige bedrijfsprocessen.

Grondposities voor nieuwbouw bedrijfsruimte

Heeft u al een juist bestemde grondpositie in bezit? Geweldig, dan kunnen we direct aan de slag met het realiseren van uw nieuwbouw bedrijfsruimte vanuit onze vestiging in Roelofarendsveen of Breda. Geen eigen grond? Geen paniek, met behulp van onze experts en de informatie uit de Gronddatabank vinden wij de ideale locatie voor uw bedrijfspand. 

Zo vond LEMO eerder een locatie in Alkmaar waar we een prachtig pand realiseerde, lees hier meer over dit project.

Éen aanpreekpunt, heldere planning en binnen budget 

Nieuwbouwplannen, maar weet u even niet hoe u dit aanpakt? Maakt u zich zorgen over een planning die uitloopt of een budget dat voortdurend bij wordt gesteld? Dat is niet nodig, dankzij onze unieke ontwerpende bouwer aanpak bouwt u zonder zorgen. Met één aanspreekpunt verloopt uw project volgens planning en binnen het afgesproken budget. Een geruststellende gedachte, toch?"

Duurzaam én gezond bedrijfspand

Duurzaam én gezond bedrijfspand

Een duurzaam en gezonde werkomgeving zorgt voor tevreden medewerkers. Én zorgt voor minder ziekteverzuim, zo blijkt uit onderzoek. Daarom zijn ontwerpen van Heembouw Architecten voor nieuwbouw bedrijfsruimten duurzaam én gezond. Door het integreren van natuurlijke elementen, aan of bij onze gebouwen dragen we bij aan de biodiversiteit en de beleving en welzijn van gebruikers. Zo heeft u een pand met een positieve impact voor nu én voor de toekomst. 

Uitbreiden, renoveren of verbouwen? 

Als u een uitbreiding, renovatie of verbouwing overweegt, staat de afdeling Verbouw & Renovatie voor u klaar. Maakt u zich zorgen over mogelijke verstoring van uw huidige bedrijfsprocessen? Dat is begrijpelijk, maar het hoeft niet zo te zijn. Met onze lean aanpak plannen wij de bouw- en verbouwwerkzaamheden zo, dat verstoring tot een minimum wordt beperkt. Waarbij we ook gewend zijn buiten kantooruren te werken.  

Bekijk hier welke projecten Verbouw & Renovatie eerder realiseerde.