Home

Bedrijfsruimten

New Logic III gerealiseerd door Heembouw naar ontwerp van Heembouw Architecten

Wij creëren plekken waar mensen willen zijn

Met een combinatie van marktkennis, kennis van locaties en verstand van (lean) bouwen, is Heembouw één van de leidende partijen op de markt van bedrijfsruimten. Heembouw tekent voor zowel het ontwerp als bouw van bedrijfspanden en biedt haar klanten een integrale oplossing, waarbij een optimale locatie op de juiste plek het vertrekpunt is. Onze Gronddatabank biedt een actueel overzicht van beschikbare locaties. Met Heembouw Architecten binnen de gelederen, kunnen we een klant al snel laten zien hoe zijn wensen vertaald worden en hoe zijn nieuwe huisvesting eruit komt te zien.

Ontwerpende bouwer

Heembouw ontwikkelt, ontwerpt én bouwt met de gebruiker in het achterhoofd. Daarbij brengen we kennis samen, verbinden we en zijn wij betrokken van het eerste tot en met het laatste moment. Dit samenspel zorgt bij LKQ Fource voor een imposant distributiecentrum waar mensen willen zijn. In deze video legt Rinus Verhey van Heembouw en Eric Jansen van LKQ Fource uit wat de ontwerpende bouwer precies behelst.

video Heembouw als ontwerpende bouwer bij LKQ Fource
Heembouw als ontwerpende bouwer bij LKQ Fource
Met relevante data helpt Heembouw u verder

Relevante data helpt u verder

Een goede vestigingslocatie is bepalend voor het succes van uw onderneming. Maar hoe staat het met de file congestie van en naar de locatie die u op het oog heeft? Is het gewenste personeel in de buurt beschikbaar? En hoe zit het met concurrentie in de buurt? Gebaseerd op relevante data, een groot bestand van kaarten en kaartlagen die voortdurend geactualiseerd worden én de inzet van de gronddatabank, biedt Heembouw een gefundeerd en met feiten onderbouwd advies.

Heembouw de ontwerpende bouwer

Ontwerpende bouwer

Het doel van nieuwbouw is het creëren van een locatie om te groeien als bedrijf. Een plek waar werknemers met plezier en trots naar toe komen. Een plek waar mensen willen zijn. Doordat ontwikkelaars, architecten, en bouwers nog nauwer samenwerken, zonder dat er verschillende bedrijfsbelangen spelen, komen we nog sneller tot plekken waar mensen willen zijn. Als ontwerpende bouwer helpt Heembouw klanten met het ontwikkelen van natuurinclusieve en duurzame bedrijfsruimten maar ook voor financieringsvraagstukken kunt u bij ons terecht. 

 1. Vlaggen Heembouw en Fource Logistics

  blog25 november 2020

  Lean bouwen is van A tot Z integraal samenwerken, niet alleen Lean plannen

  Lean bouwen, we doen het bij Heembouw al jaren. Toch merken we in de praktijk nog steeds hoe verschillend bedrijven aankijken tegen wat Lean bouwen werkelijk is. Wat mij betreft gaat Lean bouwen over écht samenwerken, integraal naar een opgave kijken, continu innoveren, met minder mensen méér doen, slimme dingen toepassen en gebruik maken van andere kennisgebieden om voortdurend te verbeteren. Aan de hand van een concreet voorbeeld uit onze praktijk laat ik je graag zien wat ik bedoel, hoe fijn het is om zo te werken en welke voordelen het allemaal oplevert. Benieuwd hoe jij hier tegenaan kijkt!

 2. Nieuwe huisvesting bouwen voor uw bedrijf? Waarom een totaalaanpak belangrijk is.

  blog22 oktober 2020

  Nieuwe huisvesting bouwen voor uw bedrijf? Waarom een totaalaanpak belangrijk is.

  Loopt het huurcontract voor uw bedrijfspand over enkele jaren af, past uw huisvesting niet meer bij uw bedrijfsproces of gaat u bedrijfsactiviteiten samenvoegen op één locatie? Dan bent u op zoek naar nieuwe huisvesting. Bepaald geen dagelijkse bezigheid voor u. En ingewikkeld. Waar vindt u een geschikte kavel en hoe krijgt u vervolgens een gebouw dat perfect is voor uw bedrijfsproces, met u mee kan groeien en prettig is om in te werken? Wij helpen u graag. Sterker nog, we doen niets liever. Uniek aan onze aanpak: we zijn als ontwerpende bouwer van A tot Z bij uw nieuwbouw betrokken. Dat scheelt namelijk tijd, geld, fouten en frustraties. Aan de hand van voorbeelden vertel ik u hieronder graag meer.

 3. interieur bedrijfspand Bosman Van Zaal Aalsmeer

  blog1 maart 2022

  Nieuwbouwplannen voor uw bedrijf? 5 vragen ter voorbereiding

  Heeft u met uw bedrijf in de groothandel, maak- of foodindustrie behoefte aan een nieuw pand? Bijvoorbeeld omdat uw huurcontract afloopt of omdat uw huidige pand te klein wordt? Dan heeft u vast allerlei vragen. Waar vindt u een goede locatie, hoe kunt u de nieuwbouw het beste financieren, hoe zorgt u dat het nieuwe pand uw bedrijfsprocessen optimaal ondersteunt en mee kan groeien en veranderen met uw bedrijf? Ik spreek veel met bedrijven die voor een dergelijke grote beslissing staan. Met hen bespreek ik altijd 5 vragen om samen het proces en de verschillende opties te verkennen. Ik licht ze hier graag voor u toe.

Afdeling Verbouw en Renovatie

Speciaal voor klanten die hun bestaande bedrijfspand willen uitbreiden, renoveren of verbouwen, is er binnen ons specialisme Bedrijfsruimten de afdeling Verbouw & Renovatie. Deze afdeling is daarnaast ook verantwoordelijk voor regelmatig onderhoud bij diverse klanten, deze werkzaamheden voeren wij uit als onderdeel van een onderhoudsovereenkomst. 

 

9

De klik met het team was groot. Zeer toegankelijk, met een enorme drive en bereidheid voor totale ontzorging.

Textaafoam
compilatie projecten bedrijfsruimten Heembouw
Expertises bij Heembouw

Expertises

Met succesvolle concepten locaties in ontwikkeling brengen. Nieuwe locaties, maar ook bestaande locaties die voor herontwikkeling geschikt zijn. Heembouw zet haar marktkennis, verstand van bouwen en financieren in, om samen de locatie te ontwikkelen. Heembouw doet onderzoek naar de markt. Ons uitgebreide netwerk, commerciële feeling en samenwerking met lokale bedrijfsmakelaars stelt ons in staat partijen te lokaliseren die zich juist op die plek willen vestigen.

Loading...