Home
Een substantieel deel van het kapitaal van de Stichting Heembouw | familie van Berkel is beschikbaar voor organisaties en initiatieven waarbij onze eigen collega’s actief betrokken zijn. Zoals de Stichting Droomdag, het MS Fonds en Terre des Hommes.
Een substantieel deel van het kapitaal van Stichting Heembouw | familie van Berkel is beschikbaar voor organisaties en initiatieven waarbij onze eigen collega’s actief betrokken zijn. Eind 2022 was er een speciale actie voor jeugdafdelingen van clubs of verenigingen waarbij onze collega’s betrokken zijn. Onder toeziend oog van oprichter Ruud van Berkel werden de symbolische cheques door het bestuur van de stichting uitgereikt.

Op 18 november 2020 is Stichting Heembouw | Familie van Berkel opgericht door de familie van Berkel, grootaandeelhouders van Heembouw. Met de stichting wordt mede invulling gegeven aan de maatschappelijke betrokkenheid van de familie èn van Heembouw.  Zorgzaamheid, onderlinge verbinding en grote betrokkenheid bij anderen en elkaar, kenmerken de bedrijfscultuur van Heembouw.

Doelstelling van de stichting is om verschillende organisaties en initiatieven te ondersteunen op het gebied van onderwijs, zorg, cultuur, natuur en duurzaamheid en ontwikkelingssamenwerking in binnen- en buitenland. Speciale aandacht gaat daarbij uit naar jongeren. De stichting streeft ernaar om een substantieel deel van de middelen aan te wenden voor organisaties waar medewerkers van Heembouw persoonlijk bij betrokken zijn.

Contactgegevens: 

De Lasso Zuid 22
2371 EW Roelofarendsveen

E-mail: mailto:stichting.heembouw-fam.v.berkel@xs4all.nl

Aanvragen worden niet op prijs gesteld. Het beleid van de stichting is erop gericht alleen uit eigen beweging ondersteuning te bieden. Meer informatie: zie het beleidsplan.

RSIN 861863513/KvK 80948499

Overzicht van de ondersteunde doelen door stichting Heembouw - familie van Berkel

Ondersteunde doelen

Sinds de oprichting van Stichting Heembouw | Familie van Berkel, is een aantal goede doelen in binnen- en buitenland ondersteund. Een overzicht van de goede doelen die een bijdrage van Stichting Heembouw | Familie van Berkel hebben ontvangen, ziet u op de volgende pagina.

Jaarverslag 2022 | Stichting Heembouw - Familie van Berkel

Jaarverslag 2022 | Stichting Heembouw - Familie van Berkel

Download het bestand
Jaarverslag 2021 stichting Heembouw - Familie van Berkel

Jaarverslag 2021 | Stichting Heembouw - Familie van Berkel

Download het bestand
Beleidsplan stichting Heembouw - Familie van Berkel

Beleidsplan | Stichting Heembouw - Familie van Berkel

Download het bestand