Home

Heembouw Architecten

Heembouw Architecten

Wij zijn nieuwsgierig. Oprecht geïnteresseerd. Wij willen weten wat uw visie op werken of wonen is. Wat u mooi vindt en wat u inspireert. Wat u praktisch vindt en functioneel noodzakelijk. Wat uw budget is. Aan die informatie voegen we onze creativiteit, ambitie, kennis en ervaring toe. Dat alles verbeelden we in een eigentijds ontwerp dat origineel én functioneel is, en waarin u zich volledig herkent. Een ontwerp dat we vanaf het begin volledig in 3D uitwerken, zodat u al ver voor de oplevering virtueel door uw project kunt lopen. En zelf ervaart of dit de plek is waar u wilt zijn. 

Schets Slimm woonconcept door Heembouw Architecten

Wie wij zijn?

Wij zijn Heembouw Architecten. Sinds we in 1996 door Heembouw werden opgericht, zijn we uitgegroeid tot een volwaardig bureau met ruim dertig architecten, REVIT modelleurs en een interieurafdeling. Een creatief en innovatief architectenbureau voor bedrijfspanden, kantoren en woningen. Als inhouse architectenbureau van Heembouw geven wij vanuit één merk en één gezamenlijke context met passie en bezieling invulling aan onze visie: Een plek creëren waar mensen willen zijn.

Heembouw Architecten is nu een BNA erkend bureau en daar zijn we trots op! Een mooie erkenning van onze kwaliteit en professionaliteit, én de toegevoegde waarde die wij als ontwerpende bouwer kunnen bieden.