Home

Kantoren

Nieuw kantoor NVM gerealiseerd door Heembouw

Wij creëren plekken waar mensen willen zijn

Bouwen of renoveren is altijd investeren in de lange termijn. Bij Heembouw bekijken we het rendement van uw nieuwbouw- of renovatieproject graag in een bredere context. Wij willen kantoren ontwerpen en realiseren die in élk opzicht waarde creëren voor de toekomst. Waarde voor bedrijven die talent willen aantrekken en inspireren het beste uit zichzelf te halen. Waarde voor mensen die prettig en comfortabel willen werken in een gezonde omgeving. En waarde voor de leefbaarheid van onze omgeving in tijden van klimaatverandering. Hierbij kijken we nadrukkelijk ook naar de behoeften van de volgende generatie kantoorgebruikers.

Uw kantoor toekomstklaar met Heembouw

Uw kantoor Paris Proof

Hoe gezond is uw kantoor? En welke invloed heeft een gebouw op mensen die daarin verblijven? Uit onderzoek blijkt dat mensen die zich niet prettig voelen in hun werkomgeving minder goed presteren. En dat kost geld. Maatregelen voor het verduurzamen en gezonder maken van gebouwen blijken vaak ook positieve effecten te hebben op de gezondheid van werknemers. Voor de huidige en voor de volgende generatie kantoorgebruikers.

team Heembouw Kantoren

Heembouw Kantoren

Van een kleine verbouwing tot een complex nieuwbouwpand, bij Heembouw Kantoren creëren we werkomgevingen met een positieve impact op mens, organisatie en planeet. Hiervoor hebben we een unieke Ontwerpende Bouwer aanpak waarmee we voor en mét onze klanten het beste resultaat voor ieder project willen behalen. 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Wij helpen u graag met alle vraagstukken over:

  • Nieuwbouw
  • Renovatie
  • Ontwerp
  • Interieur
  • Verduurzaming

 

De Kantoor Calculator van Heembouw

Hoeveel kantoorruimte hebt u nodig?

Bent u op zoek naar nieuwe huisvesting en wilt u een realistische inschatting van de ruimte die u minimaal nodig hebt? Bereken in vier stappen eenvoudig uw kantoorbehoefte. 

U ontvangt direct een betrouwbaar inzicht in benodigde vierkante meters kantoor en kaveloppervlakte. Na invulling ontvangt u kosteloos en vrijblijvend een budgetindicatie.
 

9

Het meest trots zijn we op het feit dat iedereen tijdens de grand opening zei; “wat een mooie, gave plek en wat een prachtig pand; ik zou hier wel willen wonen!”. Wat een mooi compliment; ik denk dat dit ook heel goed gelukt is.

Studio Anneloes over haar nieuwe kantoor
Laboratoria en cleanrooms gerealiseerd door Heembouw

Life Sciences

Werken in bijzondere werkomgevingen zoals laboratoria en cleanrooms vereist veel kennis en vakkundigheid. Dit geldt ook voor de realisatie van deze ruimtes. Hoewel er overeenkomsten zijn, vragen cleanrooms en laboratoria om een eigen aanpak, met een eigen functioneel ontwerp. Immers, laboratoria zijn erop ingericht om de buitenwereld te beschermen tegen de in het laboratorium aanwezige media. Bij een cleanroom is er juist sprake van het tegenovergestelde; het creëren van een ruimte waarin er zo min mogelijk invloed van buitenaf is op proces en product. Door vaste samenwerking met leveranciers die gespecialiseerd zijn in lab- en cleanroomtechnologie hebben wij al vele kantoren met hoogwaardige controlled environments kunnen ontwerpen en realiseren.

 

Heembouw kantoren Verbouw en Renovatie

Verbouw en Renovatie Kantoren

Voor klanten die hun bestaande kantoorpand willen uitbreiden, renoveren, verduurzamen of verbouwen, is er binnen ons specialisme Kantoren de afdeling Verbouw en Renovatie.

Het team is compact, flexibel en gewend om in korte tijd veel werk te verzetten. Team Verbouw en Renovatie is erg goed in het organiseren en uitvoeren van projecten die op korte termijn starten en ook weer snel gereed (moeten) zijn.

De perfecte blend

De perfecte blend

Heembouw introduceert in samenwerking met Elan Coffee de ‘perfecte blend’. Maar waarom Heembouw koffie? Omdat koffie een belangrijk ingrediënt is binnen de werkomgeving op kantoor. Het brengt mensen samen en zorgt voor verfrissende inzichten. Het is een plek met positieve impact waar Heembouw graag onderdeel van wilt zijn. 

Dit doen wij in samenwerking met Elan Coffee. Hun koffie wordt vers gebrand in de Rotterdamse van Nelle Fabriek. 

Benieuwd hoe Heembouw vanuit inzicht in de gebruiker duurzame kantoren ontwerpt en bouwt voor u?
 

video Als ontwerpende bouwer ontwierp en realiseerde Heembouw Kantoren haar eigen kantoor, gebaseerd op haar eigen circulaire ontwerpvisie: de circulaire ontwerpmatrix
Als ontwerpende bouwer ontwierp en realiseerde Heembouw Kantoren haar eigen kantoor, gebaseerd op haar eigen circulaire ontwerpvisie: de circulaire ontwerpmatrix
Loading...