Home
Heembouw uw partner in life sciences - de ontwerpende bouwer

Wij creëren plekken waar mensen willen zijn

Dit doen we met onze onderscheidende ontwerpende bouwer aanpak. Wij pakken klantopgaven integraal aan; het integreren van ontwerp en realisatie levert state-of-the-art gebouwen op. Deze realiseren we het liefst voor innovatieve bedrijven die een positieve bijdrage leveren aan de gezondheid van mens en natuur. Wij zijn ambitieus en worden gedreven door uitdagende en complexe vraagstukken.

Deze vraagstukken vinden we bij uitstek terug bij het creëren van gebouwen voor life science bedrijven. Onze specialistische kennis en ervaring op het gebied van controlled environments, contamination control en laboratoria komen hierbij optimaal tot hun recht.

Heembouw de ontwerpende bouwer

Wij zijn de ontwerpende bouwer

Wij creëren plekken waar mensen willen zijn én werken. Wij voeren de gehele regie over het huisvestingsproces; van het opstellen van het programma van eisen en het ontwerp door ons inhouse architectenbureau, tot en met de validatie van het opgeleverde pand.

Dit biedt onze klanten een sneller, efficiënter en transparanter totaalproces, zonder tegenstrijdige belangen. Waarin slechts met één partij samengewerkt hoeft te worden die vervolgens de volledige verantwoordelijkheid voor het project draagt. We bieden een totaalpakket aan van bedenken, ontwerpen en realiseren en dit komt juist bij geavanceerde gebouwen optimaal tot zijn recht.

 

Loading...