Home
  1. nieuws13 maart 2024

    Inspirerend partnerdag bij Heembouw Kantoren

    Alle klantgroepen van Heembouw organiseren jaarlijks strategische partnerdagen, waar we kennis en inzichten delen, onze plannen voor de toekomst bespreken en hoe we elkaar daarbij kunnen helpen. Met als gezamenlijk doel het verhogen van waarde voor de klant en het verbeteren van de klanttevredenheid. 

     

    Woensdag 6 maart vond de jaarlijkse partnerdag plaats van Heembouw Kantoren in Berkel en Rodenrijs. Een dag die in het teken stond van verbinding en samenwerken om tot het beste resultaat te komen.

  2. Heembouw Wonen verduurzaamt 80 woningen in Wassenaar

    nieuws1 februari 2024

    Woningbouwvereniging St. Willibrordus en Heembouw Wonen verduurzamen 80 woningen in Wassenaar

    Vlak voor de kerstvakantie tekenden Woningbouwvereniging St. Willibrordus en Heembouw Wonen een overeenkomst voor het verduurzamen van 80 eengezinswoningen aan de Zonneveldweg e.o. in Wassenaar. Niet alleen de woningen, maar ook het bouwproces wordt extra duurzaam. Door onder andere de inzet van elektrisch materieel is er sprake van een emissiearme bouwplaats. Het project start medio april 2024. Na de werkzaamheden dragen de woningen een gemiddeld energielabel A+.

  3. Cazas Wonen en Heembouw Wonen verduurzamen 52 woningen in IJsselstein

    nieuws8 januari 2024

    Cazas Wonen en Heembouw Wonen verduurzamen 52 woningen in IJsselstein

    Op donderdag 21 december 2023 hebben woningcorporatie Cazas Wonen en Heembouw Wonen een overeenkomst getekend voor de verduurzaming van 52 portiekwoningen aan de Lanceerplaats in de wijk IJsselveld-Oost in IJsselstein. Met als doel extra woningen te creëren, worden drie van de woningen gesplitst. De werkzaamheden starten medio april 2024 en worden in onbewoonde staat uitgevoerd. Na afronding van de werkzaamheden dragen alle woningen een gemiddeld label A.

  4. Duurzaam ontwerpen en bouwen centraal in het nieuwe Heembouw Wonen Magazine

    nieuws16 november 2023

    Duurzaam ontwerpen en bouwen centraal in het nieuwe Heembouw Wonen Magazine

    Duurzaamheid is een onmisbare pijler in de bouwwereld. Het reduceren van CO2-uitstoot door onder andere vastgoed te verduurzamen en het vergroenen van de stedelijke omgevingen om hittestress tegen te gaan, zijn een paar cruciale elementen in onze lopende projecten. Naast onze intrinsieke motivatie om gebouwen steeds duurzamer te ontwerpen en te bouwen, worden we ook steeds vaker uitgedaagd door wet- en regelgeving. Duurzaamheid, je kunt en wij willen er niet meer omheen. Het integreren van natuur in onze projecten draagt niet alleen bij aan het welzijn van de bewoners, maar motiveert ons ook een plek beter achter te laten dan dat we aantreffen. Duurzaam ontwerpen en bouwen staat dan ook centraal in het nieuwe Heembouw Wonen magazine.

  5. nieuws10 oktober 2023

    Hydra Utrecht volledig in gebruik genomen door Mainfreight

    Mainfreight, een wereldwijde logistiek dienstverlener, is een 10-jarige huurovereenkomst overeengekomen met Union Investment, voor de gehele logistieke bestemming Hydra Utrecht. Deze bestemming, gelegen op het industrieterrein Lage Weide in Utrecht, is ontwikkeld door STELLAR DEVELOPMENT CV (een samenwerking tussen Heembouw en Stellar Development BV) en verworven door Union Investment. Heembouw Architecten is verantwoordelijk voor het ontwerp van Hydra Utrecht. 

  6. Woningbedrijf Velsen en Heembouw gaan voor duurzame woningen én een duurzame bouwplaats

    nieuws10 juli 2023

    Woningbedrijf Velsen en Heembouw gaan voor duurzame woningen én een duurzame bouwplaats

    Woningbedrijf Velsen en Heembouw slaan de handen ineen om 269 woningen in de Duinwijk in IJmuiden duurzaam te transformeren. In dit bijzondere project worden niet alleen de woningen verduurzaamd, de bouwplaats is ook extra duurzaam. Door onder andere de inzet van nieuw elektrisch materieel en mobiele accupacks, wordt de bouwplaats emissiearm. Na de aanpak zijn de woningen energiezuiniger en dragen een gemiddeld energielabel B. Het ontwerp is verzorgd door Heembouw Architecten.

  7. Hoofdkantoor Lidl Nederland gerenoveerd en uitgebreid met nieuw verbindingsgebouw

    nieuws22 juni 2023

    Hoofdkantoor Lidl Nederland gerenoveerd en uitgebreid met nieuw verbindingsgebouw

    Donderdag 22 juni j.l. heeft Heembouw het vernieuwde hoofdkantoor van Lidl Nederland in Huizen opgeleverd. Heembouw heeft het pand van 8.000 m2, bestaande uit een lange en korte vleugel naar het ontwerp van architectenbureau BA32, gerenoveerd, verduurzaamd en gemoderniseerd. Daarnaast heeft Heembouw een nieuw verbindingsgebouw gerealiseerd; een tussengebouw die de lange vleugel met de korte vleugel verbindt.

  8. Heembouw beste werkgever 2023

    nieuws24 april 2023

    Heembouw opnieuw beste werkgever in de bouw en infra sector

    Afgelopen week werd Heembouw opnieuw uitgeroepen tot beste werkgever in de bouw en infra. Eerder kreeg Heembouw al het predicaat World Class Workspace. Op basis van een grootschalig onderzoek onder ruim 1 miljoen werknemers, maakt Effectory, een onafhankelijk bureau dat gespecialiseerd is in medewerkers feedback, jaarlijks de beste werkgevers van Nederland bekend. Het World-class Workplace (voorheen de Beste Werkgevers van NL) label wordt toegekend aan organisaties die op werkgeverschap en Employer Net Promotor Score (eNPS) boven de benchmark van een bepaald land of de globale benchmark scoren. Heembouw scoort met + 58,1 ruim boven de benchmark van Nederland, die op + 20,7 ligt, en laat hiermee zien een eersteklas werkgever te zijn met extreem tevreden en bevlogen medewerkers. En afgelopen week werd duidelijk dat Heembouw zich met deze mooie scores wederom de beste werkgever van bouw en infra mag noemen.

Bekijk alle artikelen