1. nieuwsDecember 16, 2021

  Eindgebruiker DFDS betrekt logistieke bestemming Norma Bijsterhuizen, Wijchen

  Logistiek dienstverlener DFDS sluit meerjarige overeenkomst met Union Investment Real Estate voor het gehele distributiecentrum Norma Bijsterhuizen in Wijchen. Dit moderne pand, pal aan de A73 en A326, is ontwikkeld door STELLAR DEVELOPMENT CV (een samenwerking tussen Heembouw en Stellar Development BV) en verworven door Union Investment Real Estate GmbH. Heembouw Architecten is verantwoordelijk voor het ontwerp van Norma Bijsterhuizen. 

 2. Op de bouwplaats in Alkmaar gaat de eerste paal de grond in voor het nieuwe distributiecentrum van Vomar

  nieuwsDecember 2, 2021

  Feestelijke paal nieuw distributiecentrum Vomar te Alkmaar

  Woensdag 1 december j.l. is de eerste feestelijke paal geslagen voor de nieuwe huisvesting van Vomar Voordeelmarkt in opdracht van Hoorne Vastgoed en investeerder MEAG. Het distributiecentrum is ontworpen door Heembouw Architecten en zal gerealiseerd worden door Heembouw op bedrijventerrein Boekelermeer, nabij de A9, in Alkmaar. Dit DC bestaat straks uit totaal bijna 14.500 m2 met een kantoor 315m2 en een magazijn van 14.000m2. 

 3. Reshift Haarlem Heembouw

  nieuwsNovember 30, 2021

  Heembouw transformeert oude garage tot nieuwe creatieve werkomgeving voor Reshift

  Haarlem, 29 november - Heembouw heeft de oude R.A.C garage aan de Nijverheidsweg in Haarlem getransformeerd tot een moderne en creatieve werkomgeving voor Reshift, het grootste tech-gespecialiseerde mediahuis van Nederland. Met een nieuwe entree, annex werkcafé biedt deze nieuwe huisvesting dit succesvolle bedrijf voldoende ruimte om haar groei-ambities verder waar te maken. Direct na oplevering heeft Reshift haar nieuwe werkomgeving in gebruik genomen.

 4. Nieuw Wonen magazine online, een corporatie special

  nieuwsNovember 15, 2021

  Nieuw Wonen magazine online, een corporatie special

  Sinds de laatste uitgave van ons Wonen magazine, een jaar geleden, hebben we niet stil gezeten. Ondanks dat we samen met veel mooie woningbouwprojecten bezig zijn, loopt het te kort aan woningen nog steeds op. De woningnood staat hoog op de prioriteitenlijs van zowel de overheid als woningcorporaties. Bij Aedes is er een actieagenda opgesteld om hier aandacht voor te vragen en de koning benadrukte deze noodzaak in de troonrede met Prinsjesdag. Ook wij zijn als ontwerpende bouwer bezig met mogelijke oplossingen om voor iedereen een plek te creëren waar ze kunnen wonen, een plek waar je graag wilt zijn. Lees daar meer over ons nieuwe Wonen magazine, een corporatie special.

 5. Heembouw wint Groene Pluim

  nieuwsSeptember 10, 2021

  Heembouw wint Groene Pluim

  Heembouw is gisteren, 9 september, de winnaar geworden van de Groene Pluim. Dit is de dertigste Groene Pluim die wordt uitgereikt, en de derde pluim in de Gemeente Breda. Deze stimuleringsprijs wordt uitgereikt aan een organisatie die zich op een positieve wijze onderscheidt als het gaat om hun inspanningen op het gebied van duurzaam ondernemen. Peter Brugman, directeur Heembouw Bedrijfsruimten nam de prijs in ontvangst uit handen van wethouder Boaz Adank. De jury toonde zich vooral enthousiast over de ambitie, én de reeds behaalde resultaten, van Heembouw op het gebied van duurzaamheid.

 6. Anneloes van der Heijden (oprichter Studio Anneloes) slaat de feestelijke paal

  nieuwsMay 27, 2021

  Heembouw gestart met realisatie nieuwbouw Studio Anneloes

  Donderdag 20 mei heeft Anneloes van der Heijden de feestelijke paal geslagen van het nieuwe onderkomen van het Nederlandse modemerk Studio Anneloes op Business Park Amsterdam Osdorp. In 15 jaar tijd is Studio Anneloes uitgegroeid van een twee-manszaak tot een serieuze speler op de Nederlandse damesmode markt. Op hun huidige locatie in het World Fashion Centre was geen ruimte om verder te groeien, daarom is de stap gemaakt om een eigen gebouw te creëren samen met de ontwerpende bouwer Heembouw.

 7. Nieuwe huisvesting Heembouw Kantoren interieur Heembouw Architecten

  nieuwsApril 19, 2021

  Heembouw positief over 2020 en vol vertrouwen voor de toekomst

  Heembouw kijkt zéér positief terug op 2020. We zijn blij dat de bouwsector, ondanks de corona-pandemie, heeft kunnen doorbouwen. Enkele vertragingen in de levering van materialen ten spijt, zijn alle projecten op tijd opgeleverd. Dankzij de enorme inzet van onze collega’s, leveranciers en klanten, zijn prachtige prestaties geleverd en heeft corona nagenoeg geen vat gehad op de financiële prestaties van de onderneming. Het resultaat voor belasting is gestegen naar een rendement van 9,7%. De omzet kwam uit op 206,4 miljoen, een lichte daling ten opzichte van 2019 (217,9 miljoen). Minstens zo belangrijk is de waardering van onze klanten en medewerkers. Klanten geven Heembouw een 8,6 als gemiddeld klantcijfer. De NPS (“hoe waarschijnlijk is het dat u ons aanbeveelt aan anderen?”) steeg van +40 naar +62.

 8. Heembouw proost digitaal met bewoners op start bouw Westend fase 3

  nieuwsApril 16, 2021

  Heembouw proost digitaal met bewoners op start bouw Westend fase 3

  Bij nieuwbouwproject Westend in Roelofarendsveen is woensdag 14 april de bouw gestart van de volgende 31 woningen in nieuwbouwproject Westend in Roelofarendsveen. Niet zoals gebruikelijk met een feestje op locatie, maar met een livestream die de bewoners konden bekijken. De bewoners ontvingen van te voren een borrelbox met een flesje bubbels en wat lekkers om digitaal te kunnen proosten op een voorspoedige bouw.

 9. Heembouw levert eerste gerenoveerde kantoorgebouw Allseas Delft op

  nieuwsApril 15, 2021

  Heembouw levert eerste gerenoveerde kantoorgebouw Allseas Delft op

  Het kantoor van Allseas, op zichtlocatie langs de A13 in Delft, wordt door Heembouw in fasen gerenoveerd. Afgelopen vrijdag, 9 april, werd het eerste gerenoveerde kantoordeel opgeleverd. Voor de gelegenheid was de entree feestelijk aangekleed en werd een rood lint doorgeknipt als symbolische opening van het gerenoveerde kantoor. Allseas start binnenkort met de inrichten van het vernieuwde kantoor en zal vanaf mei de nieuwe werkplekken in gebruik nemen.

 10. Heembouw gestart met opleveren 38 woningen Westend Roelofarendsveen

  nieuwsApril 8, 2021

  Heembouw gestart met opleveren 38 woningen Westend Roelofarendsveen

  Bij nieuwbouwproject Westend in Roelofarendsveen is Heembouw gestart met de oplevering van 38 woningen. Het gaat om onder andere 8 nul-op-de-meter woningen en 2 twee-onder-een-kap woningen aan het water. De deuren worden voorzien van een feestelijke strik, met een persoonlijk welkomstlabel voor de nieuwe bewoners, er hingen vlaggen uit en bewoners kregen een flesje bubbels om te proosten. Na het overhandigen van de sleutels, konden de eerste bewoners hun nieuwe woning betrekken.

 11. Heembouw ontwerpt en realiseert nieuwe huisvesting Studio Anneloes

  nieuwsApril 1, 2021

  Heembouw ontwerpt en realiseert nieuwe huisvesting Studio Anneloes

  Op het Businesspark Amsterdam Osdorp start Heembouw in mei met de realisatie van een nieuwe huisvesting voor Studio Anneloes. Studio Anneloes is een Nederlands dameskledingmerk, dat in de afgelopen 15 jaar is uitgegroeid van een twee-manszaak tot een serieuze speler op de Nederlandse damesmode markt. Op hun huidige locatie in het World Fashion Centre was geen ruimte meer om nog verder te groeien, daarom is de stap gemaakt nu een eigen pand te gaan bouwen.

Bekijk alle artikelen