Wij creëren plekken waar mensen willen zijn

Vacatures
Om deze video te kunnen bekijken dient u marketing cookies te accepteren. Verander mijn toestemming

Werken bij Heembouw betekent samen werken aan projecten die er toe doen. Waar alle ruimte is om jezelf te ontwikkelen, kansen te grijpen en je eigen paden te bewandelen. Altijd in het belang van de klant en de toekomst van onze organisatie. En boeken we de beste resultaten door samen na te denken over hoe het beter kan. Daarom zoeken we allerlei soorten vakspecialisten, starters en ervaren professionals met verschillende achtergronden en talenten, die elkaar versterken.

We zijn zelf ook een plek waar mensen willen zijn

Inmiddels een bedrijf met bijna 300 medewerkers, maar nog steeds is Heembouw een familie. Waar jong en oud van elkaar leert, elkaar helpt en waar we open en eerlijk durven te zijn. Waar alle ruimte is om jezelf te ontwikkelen. Dat vinden wij enorm belangrijk. Om met onze klanten plekken te kunnen creëren waar mensen willen zijn, moeten we allereerst zélf een bedrijf zijn waar mensen graag komen. En we zeggen niet voor niets: met onze klanten. Zij zijn net zo goed onderdeel van de familie. We betrekken ze zo vroeg en zo veel mogelijk bij onze projecten. En die manier van werken maakt onze mensen bevlogen en betrokken.

Niet voor niets wonnen we in 2018 de Cobouw Award voor Beste Werkgever. En met een medewerkerstevredenheidcijfer voor betrokkenheid een 8,9 en bevlogenheid een 8,1 durven we oprecht te zeggen dat we plekken creëren waar mensen zich op hun gemak voelen en geïnspireerd raken. Plekken waar mensen willen zijn.

Hoe zorg je voor een hoog betrokken cultuur?

Met onontbeerlijke eigenschappen

Heembouw heeft een sterke bedrijfscultuur. Om plekken te kunnen creëren waar mensen willen zijn, is een aantal eigenschappen onontbeerlijk. 5 karaktertrekken, die bij alle collega’s van Heembouw terug komen. Deze kernwaarden vormen de basis van onze cultuur: de eigenschappen die ons bedrijf kenmerken en motiveren. En die ons onderscheidend maken.    

nieuwsgierig.png NIEUWSGIERIG
origineel.png ORIGINEEL
verbindend.png VERBINDEND
ambitieus.png AMBITIEUS
concreet.png CONCREET

 

 

 

 

Hoe we dat doen? Klik hier voor het verhaal over onze kernwaarden

Wil jij ook werken bij Heembouw? Klik dan hier voor ons vacatureoverzicht