Home

Bewezen de beste zijn. Het is niet voor het eerst dat Heembouw deze erkenning heeft gekregen. Heembouw is weer uitgeroepen tot World-class Workplace van Nederland in de categorie bouw & infrastructuur en zijn daarmee één van de winnaars van 2024. Eerder won Heembouw ook de titel “Beste werkgever van Nederland”. 

Hoe dat komt? Met ongeveer driehonderd collega’s bouwt Heembouw elke dag weer aan de toekomst. We zijn een ontwerpende bouwer, met alle vakmensen bij elkaar op één plek, met ieder een uniek verhaal. Wat we delen, is dat iedereen past bij de cultuur. Waarbij we oog hebben voor elkaar, en ondertussen tomeloos ambitieus zijn. 

Ook werken bij de Beste Werkgever?

Heembouw is beste werkgever in de bouw en infrastructuur 2021 2022 2023
Heembouw beste werkgever, groepsfoto medewerkers

Bevlogen en betrokken collega’s

Op basis van een grootschalig onderzoek onder ruim 1 miljoen werknemers, maakt Effectory, een onafhankelijk bureau dat gespecialiseerd is in medewerkers feedback, jaarlijks de beste werkgevers van Nederland bekend. De uitschieters voor Heembouw bij deze beoordeling zijn onze bevlogenheid en betrokkenheid. Bevlogenheid in de zin dat collega’s bij ons energie krijgen van hun werk. Betrokkenheid als het gaat om zich thuis voelen in de organisatie en achter de doelstellingen staan. 

Heembouw opnieuw verkozen World-class Workplace

Het is dus niet voor het eerst dat Heembouw deze erkenning heeft gekregen. Al twee keer eerder was Heembouw volgens Effectory ook het leukste bedrijf om voor te werken, en werd Heembouw de winnaar van de Cobouw Award Beste Werkgever in de bouw. En deze bewezen erkenningen sluiten naadloos aan bij ons doel dat iedereen kan zeggen: Ik zit hier op m’n plek.

Wat maakt nou dat je bij Heembouw zo op je plek zit? Dat kan niemand anders beter vertellen dan onze eigen collega’s zelf, op de door hen gekozen typische Heembouw plekken. Bekijk hun filmpje en lees de verhalen van onze collega’s over waarom zij zo op hun plek zitten bij Heembouw. 

Hoe is Heembouw de beste werkgever van Nederland geworden
Hoe word je Beste Werkgever van Nederland?

Recente vacatures