Bewezen de beste zijn. Het is niet voor het eerst dat Heembouw deze erkenning heeft gekregen. Voor het tweede jaar op rij zijn we uitgeroepen tot World-class Workplace van Nederland in de categorie bouw & infrastructuur en zijn we daarmee één van de winnaars van 2022. Vorig jaar won Heembouw ook de titel “Beste werkgever van Nederland”. 

Hoe dat komt? Met ongeveer driehonderd collega’s bouwt Heembouw elke dag weer aan de toekomst. We zijn een ontwerpende bouwer, met alle vakmensen bij elkaar op één plek, met ieder een uniek verhaal. Wat we delen, is dat iedereen past bij de cultuur. Waarbij we oog hebben voor elkaar, en ondertussen tomeloos ambitieus zijn. 

Ook werken bij de Beste Werkgever?

Bevlogen en betrokken collega’s

Op basis van een grootschalig onderzoek onder ruim 1 miljoen werknemers, maakt Effectory, een onafhankelijk bureau dat gespecialiseerd is in medewerkers feedback, jaarlijks de beste werkgevers van Nederland bekend. De uitschieters voor Heembouw bij deze beoordeling zijn onze bevlogenheid en betrokkenheid. Bevlogenheid in de zin dat collega’s bij ons energie krijgen van hun werk. Betrokkenheid als het gaat om zich thuis voelen in de organisatie en achter de doelstellingen staan. 

Heembouw opnieuw verkozen tot Beste Werkgever

Het is dus niet voor het eerst dat Heembouw de erkenning voor de beste werkgever van Nederland heeft gekregen. In 2002 én 2004 was Heembouw volgens Effectory ook het leukste bedrijf om voor te werken, en in 2018 was Heembouw de winnaar van de Cobouw Award Beste Werkgever in de bouw. En deze bewezen erkenningen sluiten naadloos aan bij ons doel dat iedereen kan zeggen: Ik zit hier op m’n plek.

Wat máakt nou dat je bij Heembouw zo op je plek zit? Dat kan niemand anders beter vertellen dan onze eigen collega’s zelf. Dit doen ze vanaf een bijzondere plek. Architect Christine en timmerman Maarten gingen voor hen samen aan de slag en maakten een uniek Heembouw bankje waar zij hun verhalen kunnen delen. Bekijk het filmpje en lees de verhalen van onze collega’s waarom zij zo op hun plek zitten bij Heembouw. 

Hoe word je Beste Werkgever van Nederland?

Recente vacatures