Home
Bereken de benodigde kantoorruimte met de kantoor calculator

Hoeveel kantoorruimte hebt u nodig?

Bent u op zoek naar nieuwe huisvesting en wilt u een realistische inschatting van de ruimte die u minimaal nodig hebt? Bereken in vier stappen eenvoudig uw kantoorbehoefte. 

U ontvangt direct een betrouwbaar inzicht in benodigde vierkante meters kantoor en kaveloppervlakte. Na invulling ontvangt u kosteloos en vrijblijvend een budgetindicatie.

Bereken de benodigde kantoorruimte met de kantoor calculator

Wat biedt de Kantoor Calculator?

Als ontwerpende bouwer bieden we u tachtig jaar kennis en expertise, met de architect aan tafel. Hierdoor zijn wij in staat u inzicht te bieden in de benodigde afmetingen van uw kantoor en kavel, met een persoonlijke investeringsindicatie!

Het bepalen van de juiste ruimtelijke behoefte is de eerste stap naar uw ideale huisvestingsoplossing. De uitkomst van de Kantoor Calculator helpt u op weg naar het kantoor dat het beste bij uw onderneming past. Zowel nu, als in de toekomst. Tevens is de hoogte van de investering grotendeels afhankelijk van de grootte van uw benodigde huisvesting. De Kantoor Calculator helpt u direct aan een goed inzicht op dit vraagstuk!

Een goede locatie is mede bepalend voor het succes van een bedrijf. De Gronddatabank helpt u de beste locatie te vinden.

Wanneer u inzicht heeft in uw benodigde kaveloppervlakte, kunnen we u ook helpen met het zoeken van een geschikt bouwkavel. Al sinds 1996 verzamelen we in onze eigen Gronddatabank alle beschikbare bouwlocaties in Nederland.

Bereken de benodigde kantoorruimte met de kantoor calculator

Wat zijn de kosten van een nieuwbouw kantoor?

Naast de benodigde kantoorruimte en kaveloppervlakte, bieden we u op basis van uw persoonlijke samengestelde kantoor een vrijblijvende kostenindicatie. 

De kosten van een nieuwbouw kantoor zijn afhankelijk van veel factoren. In dit blog: Wat kost een kantoor biedt Koen de Bruin, planontwikkelaar bij Heembouw, antwoord op deze vraag.

Het berekenen van het juiste kantoor- en kaveloppervlakte (m²) is de eerste stap naar uw ideale huisvestingsoplossing.

Tjeerd van der Ploeg, Commercieel Manager