Home

Distributiecentrum bouwen

Ruimtegebrek oplossen, of uw logistieke proces verbeteren? Het bouwen van een distributiecentrum kan hierbij een uitstekende oplossing zijn. Onze functionele en hoogwaardige logistieke bedrijfsruimtes zijn speciaal ontworpen om uw bedrijf te laten floreren. Met alle specificaties die ervoor zorgen dat uw bedrijf kan groeien en uw medewerkers zich prettig voelen. Bij ons bent u aan het juiste adres voor het ontwerp én de bouw van een distributiecentrum die aan al uw logistieke behoeften voldoet. 

Transparante kosten voor uw distributiecentrum

Bij Heembouw Architecten houden we de kosten van uw distributiecentrum vanaf de eerste schets in het oog. Zo bent u verzekerd van een hoogwaardig ontwerp dat niet alleen op papier indrukwekkend is, maar ook daadwerkelijk binnen uw budget gerealiseerd kan worden. Met ons transparante proces heeft u direct inzicht in de kosten, wat bijdraagt aan een efficiënt en doelgericht bouwproces.

 

Duurzaam distributiecentrum in de praktijk

Voor iedere klant ontwerpen, ontwikkelen en realiseren we een uniek duurzaam distributiecentrum. Duurzaamheid in de breedste zin van het woord: van energie tot gezondheid, materiaalgebruik en ecologie. Of het nu gaat om het behalen van BREEAM- certificering, GPR-score, MPG-normen of EU Taxonomie als meetinstrumenten, we staan garant voor slimme oplossingen die toekomstbestendige en kostenefficiënt zijn. In samenwerking met Heembouw Architecten creëren we echt plekken waar mensen willen zijn.

Vind de ideale bouwgrond voor uw logistiek

Logistieke nieuwbouw begint met de juiste bouwgrond. Heembouw biedt toegang tot een uitgebreide database met beschikbare bouwkavels in Nederland, evenals gegevens over mogelijke herontwikkelingslocaties. Onze Gronddatabank bundelt deze informatie, waardoor onze data-analisten u kunnen adviseren over het ideale kavel voor uw groothandel of distributiecentrum. Voor meer informatie kunt u terecht op onze pagina Locatieadvies en data-analyse.

Efficiënte stadsdistributie, duurzaam & praktisch

Stadsdistributie zorgt ervoor dat onze eindgebruikers een efficiënte bevoorrading vanuit de stadsranden kunnen realiseren, vooral nu gemeenten stadskernen steeds meer autoluw maken. Voor Brocacef hebben we een duurzaam distributiecentrum gerealiseerd, dat volledig is gericht op toekomstige emissieloze stadsdistributie. Ook hebben we voor medewerkers van ABInbev een prettige werkplek gerealiseerd, die tevens de Amsterdamse horeca bevoorraadt met elektrisch transport.