Wij creëren plekken waar mensen willen zijn

Speciaal voor klanten die hun bestaande bedrijfspand willen uitbreiden, renoveren of verbouwen, is er binnen ons specialisme Bedrijfsruimten de afdeling Verbouw & Renovatie. Deze specialistische afdeling richt zich met name op productie- en logistieke bedrijven. Door ons te verdiepen in het (productie)proces van de klant, zijn we in staat om tijdens de bouw- en verbouwwerkzaamheden het (productie)proces van de klant minimaal te verstoren. Onze Lean-werkwijze is daarvoor een belangrijke basis.

Het team van Verbouw en Renovatie aan het werk voor Quooker
9
Klanttevredenheid

Heembouw werkt voor de klant en niet voor Heembouw zelf. Het gaat niet om één project, maar om een langdurige relatie.

Quooker

Korte doorlooptijden en betrouwbare planning

Deze Lean-werkwijze is voor onze klanten in de productie en industrie een belangrijke toegevoegde waarde, met name omdat we door deze aanpak onder andere in staat zijn de doorlooptijden op onze projecten te verkorten met een betrouwbare planning. We zijn gewend aan het werken met zeer korte doorlooptijden, buiten kantooruren en met een korte voorbereidingstijd: vandaag opdracht, morgen beginnen is eerder standaard dan uitzondering. Voor productiebedrijven is het van essentieel belang dat tijdens de bouw- en verbouwwerkzaamheden het (productie)proces met minimale verstoringen doorgaat. Met de verschillende Lean-instrumenten die verankerd zijn in ons bedrijfsproces kunnen we dit soort complexe projecten gestructureerd uit voeren. 

 

Het is fijn samenwerken. Je weet waar je aan toe bent, door transparantie in de kosten zijn er geen financiële verrassingen achteraf. Ook de planning is strak en afspraken worden goed nagekomen.

Rexel Nederland BV | Rapportcijfer: 9

 

Binnen ons team bij Heembouw werken we, wanneer nodig, met een vaste Technisch Ontwerper van Heembouw Architecten. Hierdoor kunnen wij de verantwoordelijkheid van het hele proces, ontwerp en (ver)bouwen, op ons nemen. Zo heeft u één aanspreekpunt, wel zo makkelijk.

Verbouw en Renovatie Bedrijfsruimten
9
Klanttevredenheid

Vakkundig en deskundig op het gebied van renovatie. Goed meedenkend gedurende het gehele proces. Proactief, degelijk en prettig in omgang.

Ploeg Kozijnen
Framo

Framo

In 1986 heeft Heembouw in Spijkenisse een bedrijfshal met kantoor gebouwd en sindsdien is er een intensieve, langdurige samenwerking ontstaan. De werkzaamheden zijn divers en vinden zowel aan de binnenzijde als de buitenkant plaats. In 2018 heeft Heembouw in het dak van de hal extra, lichtdoorlatende panelen aangebracht en hebben we de lichtstraat boven het kantoor geheel voorzien van nieuwe platen. Ook is de buitenkant van het kantoorpand opgeknapt, renoveren we de entree van het kantoorpand en hebben we het trainingsgebouw aan de binnenzijde verbouwd.

 

8
Klanttevredenheid

Een betrouwbare partij. Prettig om mee samen te werken.

Framo Nederland BV
Bouw nieuwe toonzaal van circa 1160 m² met een dakrandhoogte van 7 m¹
Bouw nieuwe toonzaal van circa 1160 m² met een dakrandhoogte van 7 m¹

Na het bouwen van een nieuw distributiecentrum voor Plieger, kreeg Heembouw ook opdracht voor de bouw van een nieuwe toonzaal. Het bijzondere aan deze bedrijfshal is dat we ook het gehele plafond hebben voorzien van akoestisch spuitwerk.

 

“Goed, netjes, accuraat, komen afspraken na. Gewoon een goed bedrijf.”

Plieger 

 

Realisatie nieuwbouw bedrijfshal, ca. 600 m² met daarin een klein kantoor
Realisatie nieuwbouw bedrijfshal, ca. 600 m² met daarin een klein kantoor
9
Klanttevredenheid

De algemene ervaring zijn goed, met name ‘afspraak is afspraak’. De kwaliteit is heel goed!

Van Kesteren
skip
Donker bedrijfspand Jeveka waarin is gestart met het stalen frame van de kantoortuin.

Van een donkere bedrijfshal

Start werkzaamheden kantoor met opslag in het bestaande bedrijfspand voor Jeveka

Naar een lichte kantoortuin

Net voor afronding 9 weken later, kantoor met opslagruimte bovenop.

Interne verbouwing van circa 3.400 m2 bedrijfshal bij Spirotech in Helmond

Werkzaamheden voor Spirotech 

Voor Spirotech heeft het team Verbouw & Renovatie de bestaande hal een facelift gegeven. Bestaande betonvloeren zijn gesloopt en stelconplaten zijn verwijderd, de gehele hal is voorzien van circa 3400 m² nieuwe bedrijfsvloer inclusief vloerverwarming. Er is circa 5500 m² wand en plafond geschilderd en gespoten. Diverse andere zaken zijn onderhanden genomen zodat de hal weer een uitstraling heeft van deze tijd. Ook is er een inpandig kantoor gerealiseerd.

Realisatie nieuwbouw bedrijfshal, ca. 600 m² met daarin een klein kantoor