Home

Interieurarchitectuur

interieurarchitectuur bij Heembouw Architecten

Wij creëren wij plekken waar mensen willen zijn. Jij bent onze ware inspiratiebron. Als interieurontwerper kunnen we alles maken, maar wat betekent het ontwerp voor jou? Dat is de basis waar we mee beginnen. Wat maakt een ruimte geweldig? Waar groeit jouw organisatie naar toe? Vraagstukken die bepalen hoe je een gebouw vormgeeft en indeelt. Van buiten, maar zeker ook van binnen.

Identiteit én duurzaam ontwerp

Dat is waar wij om de hoek komen kijken. ‘Interieur’ is zeg maar echt ons ding. Plekken maken en creëren die tot méér leiden. Zodat je vol geluk en plezier naar je werk gaat, trots bent op je stek, een ruimte voelt als de jouwe. Dat doen we door naar morgen én overmorgen te kijken. Een paar generaties verder. Zodat keuzes, duurzame keuzes worden! Zo gaat iets lang mee, draagt het jouw identiteit uit, zit het doordacht in elkaar en trekt het geen wissel op de planeet. 

Schoonheid zit van binnen

Hergebruik, biobased en natuurlijke materialen passen daar goed bij. Daarmee maken we eerder een maatpak dan confectie. Als onderdeel van een bouwer doen we dat efficiënt en pragmatisch. Van concept tot realisatie. Want dat is onze filosofie als ontwerpende bouwer. Uiteindelijk allemaal voor dat ene doel: die plek waar je je goed voelt en jezelf kan zijn. Want schoonheid zit van binnen. 

Ontwerpende bouwer: van concept tot realisatie

Wij zijn de ontwerpende bouwer. Wat we bedenken realiseren we ook. Dat heeft vele voordelen voor jou. Onze ontwerpen zijn daarmee doordacht, efficiënt en pragmatisch. We snappen dat luchtkastelen niet gebouwd kunnen worden. 

Basis in identiteit, géén eenheidsworst

Je zou bijna denken dat we dan telkens uit hetzelfde vaatje tappen: niets is minder waar. Onze ontwerpen beginnen bij jou. Wie ben je, waar gaat je organisatie naar toe? Dat wil je terugzien in het uiteindelijke interieur. Daarom beginnen we altijd met een kijkje in jouw keuken én een workshop. Zo weten we wat écht belangrijk is. 

Duurzaam, gezond en slim 

Een interieur voor altijd. Dat is ons streven. Toch is dat bijna nooit mogelijk. Organisaties zijn dynamisch, functies veranderen en techniek snelt ons voorbij. En dus houden we rekening met die verandering. Kunnen we materialen hergebruiken, flexibele technieken toepassen en plattegronden zo bedenken dat het meerdere generaties meegaat. 

Loading...