Deel via LinkedIn

Deel via E-mail

Ontwikkeling Hofweg

Uw eigen kantoor op zichtlocatie aan de A12 op steenworp afstand van Den Haag

 

Wilt u op een prominente zichtlocatie aan de A12 uw eigen kantoor ontwikkelen? Zoekt u een plek nabij Den Haag dat ideaal bereikbaar is met zowel de auto als het openbaar vervoer? Wilt u een kantoor op maat dat 100% aansluit bij uw eigen identiteit? Dan hebben wij de ideale plek voor u gevonden.

Meer informatie vindt u op onze Gronddatabank

snelweg.png
In voorbereiding
Pijnacker-Nootdorp
Heembouw Architecten

Wordt dit uw nieuwe huisvesting?

8 oktober, 2020

Als ontwerpende bouwer ontwikkelde Heembouw een kantoorvilla van ca. 1.200m² inclusief 34 parkeerplaatsen aan de Hofweg in Pijnacker-Nootdorp – direct zichtbaar vanaf de A12. Een eerste studie van Heembouw Architecten laat de mogelijkheden zien op dit kavel. Het kavel ligt op minder dan 2 kilometer afstand van het knooppunt A4 / A12 en ca. 600m van de Randstadrail. Het uiteindelijke ontwerp wordt volledig afgestemd op de identiteit en wensen van u als klant.  

Heeft u interesse? Neemt u dan contact op met Tjeerd van der Ploeg via t.van.der.ploeg@heembouw.nl of 06 28 33 51 61.

Hofweg - projectpagina (1 van 1).jpg

Wat kost een kantoor op maat? Je leest het in dit blog!

12 mei, 2020

Een kantoor dat perfect aansluit op uw bedrijfsvoering, volledig past bij uw wensen, en helemaal naar uw zin is. Zo’n kantoor is in het bestaande vastgoed vaak niet te vinden. Een nieuwbouw kantoor op maat is in dat geval de beste optie. Dit maatwerk kantoor is vaak gedreven door de specifieke ruimtes die uw bedrijf nodig heeft voor het proces van de klant. Voorbeelden hiervan zijn; R&D-, training-, laboratorium-, cleanroom- en/of productieruimtes. In een ontwerp op basis van uw wensen kunnen deze ruimtes in het ontwerp meenemen en integraal onderdeel maken van uw kantoor. Als ontwerpende bouwer is Heembouw perfect in staat om u als klant optimaal te bedienen.

Klik hier om verder te lezen...

6cb6288e4890d3e30facc04656e3bf865db5e6cf3d80254a13b6b770d87b416e.jpg

Kantoor Calculator

Bereken eenvoudig en snel hoeveel (m²) kantoorruimte u nodig hebt!

Kantoorruimte berekenen