Home

WTC Schiphol | Interieur

WTC Schiphol | Interieur
Status
In uitvoering
Locatie
Schiphol
Omvang
65.000 m²

De kantoren in het World Trade Center op Schiphol (WTC Schiphol) zijn continu in beweging. In dit 65.000m² grote complex zijn vele ambitieuze, internationale georiënteerde bedrijven gevestigd. Heembouw zorgt al sinds 2014 in samenwerking met WTC Schiphol dat het complex wordt geüpgraded. Een groot deel hiervan betreft het aanpassen van verdiepingen in opdracht van de huurders van kantoorruimten. Een groot voordeel hierbij is onze samenwerking met Heembouw Architecten waardoor we snel kunnen schakelen en zo kunnen garanderen dat de planning haalbaar is. 

WTC Schiphol | Interieur

Samen een plek creëren waar medewerkers graag werken

In het WTC Schiphol zijn diverse huurders gevestigd, elk met hun eigen uitdaging om 'een plek te creëren waar mensen willen zijn'. Vanuit Heembouw hebben wij meerdere bedrijven ondersteund bij dit vraagstuk, vanaf het ontwerp tot en met de realisatie van het project.

Heembouw is al meer dan 10 jaar betrokken bij renovaties binnen het WTC Schiphol. Hierdoor kennen wij alle ins en outs van het gebouw en de eigenaar, en kunnen wij een volledig traject van hoge kwaliteit leveren, met oog voor een strakke planning. Wij verzorgen diverse trajecten: onder andere het adviseren, ontwerpen, uitvoeren en de nazorg behoort tot onze werkzaamheden.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Onze projecten

    WTC Schiphol | Interieur

    Volgend project