Home

Vliegveldweg | Rotterdam The Hague Airport

Ontwikkeling Vliegveldweg | Rotterdam The Hague Airport - "De Boom"

Ontwikkeling Vliegveldweg | Rotterdam The Hague Airport
Status
In voorbereiding
Locatie
Rotterdam
Architect
Heembouw Architecten
Oppervlakte
ca. 1.500 tot maximaal 2.500 m² B.V.O.

'De Boom' is de unieke kans om uw bedrijf te vestigen in een modern en Paris Proof kantoorgebouw op Rotterdam The Hague Airport. Deze bijzondere locatie biedt niet alleen een aantrekkelijke omgeving, maar ook de perfecte combinatie van bereikbaarheid en uitstraling. Benieuwd wat u al kan doen om Paris Proof te worden? Je leest het in onze blog.

Het ontwerp omvat een slimme lay-out met ruime, volledig aanpasbare kantoorruimten langs de gevel en een vaste centrale kern. Deze strategische opzet biedt de vrijheid om op elke van de vier verdiepingen kantoorruimtes te creëren.

Ontwikkeling Vliegveldweg | Rotterdam The Hague Airport

Wordt dit uw nieuwe huisvesting?

Op zoek naar een gebouw dat uw (toekomstige) personeel weer naar kantoor toe trekt, door haar uitstraling en faciliteiten. Op gunstige locatie voor zowel uw personeel als bezoekers. En bovenal een locatie die uw duurzame merkidentiteit doet versterken en verder groeien?

Als ontwerpende bouwer ontwikkelde Heembouw een kantoorvilla van ca. 2.000m² inclusief eigen parkeervoorzieningen in Rotterdam. Een eerste studie van Heembouw Architecten laat de mogelijkheden zien op dit kavel. Het uiteindelijke ontwerp wordt volledig afgestemd op de identiteit en wensen van u als klant.  

Wat kost een kantoor op maat? Je leest het in dit blog!

Wat kost een kantoor op maat? Je leest het in dit blog!

Een kantoor dat perfect aansluit op uw bedrijfsvoering, volledig past bij uw wensen, en helemaal naar uw zin is. Zo’n kantoor is in het bestaande vastgoed vaak niet te vinden. Een nieuwbouw kantoor op maat is in dat geval de beste optie. Dit maatwerk kantoor is vaak gedreven door de specifieke ruimtes die uw bedrijf nodig heeft voor het proces van de klant.

Voorbeelden hiervan zijn; R&D-, training-, laboratorium-, cleanroom- en/of productieruimtes. In een ontwerp op basis van uw wensen kunnen deze ruimtes in het ontwerp meenemen en integraal onderdeel maken van uw kantoor. Als ontwerpende bouwer is Heembouw perfect in staat om u als klant optimaal te bedienen.

Volgend project