Home

Terug van weggeweest

Na bijna 13 jaar Heembouw, begon het te kriebelen. Hoewel ik altijd de kans heb gekregen om nieuwe uitdagingen aan te gaan, om mee te mogen denken en kansen te creëren, besloot ik toch om de vernieuwing ergens anders te gaan zoeken en weg te gaan bij Heembouw. Maar dat duurde nog geen twee jaar. Ik ben terug van weggeweest en word hier met open armen ontvangen. 

Ultieme mensgerichtheid

Heembouw heeft iets wat ik nog nergens anders vond en misschien moest ik er wel even uit om me dat weer te realiseren: ultieme mensgerichtheid. Dat is hier niet zomaar een slogan, je vóelt het. Iedereen staat open voor elkaar en is hulpvaardig en betrokken. We werken altijd naar een gezamenlijk doel. We willen sámen gave dingen maken. Dat is ook beginnen aan projecten die anderen laten liggen. We zien altijd wel een kans, links- of rechtsom, en hebben het lef er een succes van te maken. Ingewikkelde projecten, technische uitdagingen; we dóen het gewoon. 

Een mooi voorbeeld is het complexe binnenstedelijk herontwikkelingsproject waar we nu mee bezig zijn. Hier transformeren we leegstaande kantoren boven winkels tot woningen en wordt een leegstaande en verloederde winkelpassage een plek waar je maar al te graag wilt wonen. Daar komt veel kennis en innovatie bij kijken. We laten ons inspireren door nieuwe dingen en grijpen de kans om het hoogste doel te behalen. Dat maakt me trots. 

Heembouw heeft iets wat ik nog nergens anders vond en misschien moest ik er wel even uit om me dat weer te realiseren: ultieme mensgerichtheid.

Suzan Buter

Pionieren en blijven vernieuwen

Binnen Heembouw heb ik verschillende rollen gehad, waarbij pionieren en blijven vernieuwen de rode draad is. Zo heb ik bij Heembouw een studiehuis met trainingen en programma’s voor onze eigen medewerkers opgezet, en gewerkt aan het in de markt zetten en verder ontwikkelen van onze gronddatabank. En als commercieel manager bij Heembouw Bedrijfsruimten was ik het gezicht van Heembouw naar potentiële opdrachtgevers die nieuw wilden bouwen. 

Net even anders

Het allerleukste om te doen vind ik met een heel team collega’s – van architect, plancoördinator, planontwikkelaar tot aan de uitvoering - te knallen om de droom van een opdrachtgever te verwezenlijken. Dat is wat ik ook doe in mijn huidige rol als senior ontwikkelmanager bij Heembouw Wonen; die hele batterij disciplines die we in huis hebben samenbrengen, en samen tot een waanzinnig mooi plan komen. Ik krijg veel vrijheid om nieuwe ideeën en concepten verder te brengen. Heembouw durft, én is heel sociaal en altijd bezig met innoveren. En dat past perfect bij wie ik ben; ik kan hier mezelf zijn en word uitgedaagd om de dingen net even anders te doen. Dan sta ik in mijn kracht. Het mag duidelijk zijn, ik zit weer helemaal op mijn plek.