Home

Met ongeveer driehonderd collega’s bouwen we elke dag weer aan de toekomst. We zijn een ontwerpende bouwer, met alle vakmensen bij elkaar op één plek, met ieder een uniek verhaal. Hun gemene deler is dat ze passen bij onze cultuur. 

Wat we daarmee bedoelen? Bij Heembouw heerst een collegiale cultuur van een modern familiebedrijf, waarbij we oog hebben voor elkaar en ondertussen tomeloos ambitieus zijn. We leggen de lat hoog. Niet alleen op het gebied van vakmanschap, maar ook qua persoonlijkheid; wie ben jij en wat zijn jouw drijfveren? Waarom horen Heembouw en jij bij elkaar? 

Jezelf kunnen zijn

Een goede werksfeer en prettige collega’s zijn belangrijke voorwaarden om je op je plek te voelen. Om je prettig te voelen in de organisatie, om jezelf te zijn en jezelf echt te laten zien, als professional en als mens. Daarnaast bepaalt de inhoud van je werk natuurlijk in hoeverre jij op je plek bent. Komen jouw talenten en ambities goed tot uiting? Blijf je nieuwe dingen leren en jezelf ontwikkelen?

Wat ik zelf heel mooi vind aan onze cultuur is dat die enerzijds heel erg is gericht op persoonlijke aandacht, maar aan de andere kant ook op hele duidelijke doelen. Het samenbrengen van die zorgzaamheid en ambitie vind ik goud waard. We halen graag het beste uit onszelf en vinden diversiteit en inclusie daarbij heel belangrijk; iedereen moet zichzelf kunnen zijn.   

making of video voor de campagne op m'n plek van Heembouw
Making of video van onze campagne

Bewezen bevlogenheid en betrokkenheid

De collega’s waarmee je kennismaakt in onze campagne zijn architecten, werkvoorbereiders, uitvoerders en vele anderen. Zij vertellen waarom zij zich op hun plek voelen bij Heembouw en delen hun verhaal op een bank die we hebben neergezet op een locatie die zij zelf hebben uitgekozen. Omdat ze zich thuis voelen in hun werkomgeving, trots zijn op een bepaald project. Omdat die plek symbool staat voor hun gevoel bij Heembouw. En het zal de oplettende kijker opvallen dat het bankje gebouwd is in de vorm van ons logo. 

Die verhalen zijn exemplarisch voor de bewezen (!) bevlogenheid en betrokkenheid van onze collega’s. Bewezen, omdat Heembouw is uitgeroepen tot Beste Werkgever in de bouw én van Nederland. De uitschieters bij onze beoordeling zijn bevlogenheid en betrokkenheid. Bevlogenheid in de zin dat collega’s bij ons energie krijgen van hun werk. Betrokkenheid als het gaat om zich thuis voelen in de organisatie en achter de doelstellingen staan. Ons doel is dat iedereen kan zeggen: Ik zit hier op m’n plek.

Nieuwe collega's tijdens hun introductieprogramma bij Heembouw
Nieuwe collega's tijdens hun introductieprogramma

Direct een vast contract

Wij hebben alle vertrouwen in de mensen die wij aannemen. Dat zeggen wel meer werkgevers, hoor ik je denken. Maar ons selectieproces is erop gericht dat jij echt op een plek bent waar je wílt zijn. We hebben bovendien zo veel vertrouwen in onze match dat we je meteen een vast contract aanbieden. Met ons uitgebreide introductieprogramma leg je vervolgens het fundament om verder te bouwen aan jouw toekomst. 

Natuurlijk willen we ook graag dat je je bij ons op je plek blijft voelen. Dat betekent samen nieuwe mogelijkheden verkennen en nieuwe stappen zetten. Soms een hele andere kant op dan je had verwacht. Je zou hier de eerste niet zijn die als uitvoerder binnenkomt en uiteindelijk BIM engineer wordt. Of die bij ons architectenbureau begint en overstapt naar de een klantgroep. Heembouw biedt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Voor jou, voor je team en voor de organisatie. Jouw toekomst is dus niet in beton gegoten. Pak die kans! 

Heb je het gevoel dat je bij ons op je plek kunt zijn? Leer Heembouw nog beter kennen op onze Werken Bij website en solliciteer op de vacature waarin jij jezelf herkent, of maak je interesse kenbaar via onze open sollicitatiemogelijkheid.

Recente vacatures