Deel via LinkedIn

Deel via E-mail

Nieuwe uitstraling voor appartementen aan de Duivenvoordenlaan

Heembouw is gestart met de verduurzaming van 213 appartementen, verdeeld over drie complexen, aan de Wassenaarse Duivenvoordenlaan. De woningen worden energiezuiniger gemaakt. In aanloop naar start uitvoering onderzoeken Willibrordus en Heembouw de verschillende mogelijkheden tot energetische verbetering.

Van_Duivenvoordenlaan_Wassenaar_IMG_0019.JPG
In uitvoering
Wassenaar
WBV St. Willibrordus

Voortgang project


Binnenwerkzaamheden afgerond

17 februari, 2020

In Wassenaar zijn de binnenwerkzaamheden van de 213 appartementen gereed. Nu nog de laatste werkzaamheden aan de buitenkant afronden, zodat er begin april een opleverfeestje gegeven kan worden. Het bewonerstevredenheidsonderzoek gaat ook goed: circa 50% is binnen en we zitten nu op een bewonerstevredenheid van ongeveer een 8.8! Onlangs zijn we ook gestart met een extra opdracht binnen dit project, namelijk de verbetering van de drie entrees.

1
4
Van-Duivenvoordelaan-Wassenaar_1198.jpg
Van-Duivenvoordelaan-Wassenaar_1175.jpg
Van-Duivenvoordelaan-Wassenaar_1180.jpg
Van-Duivenvoordelaan-Wassenaar_1188.jpg

College op bezoek!

14 februari, 2020

Dinsdag 11 februari kwamen de burgemeester en wethouders van de gemeente Wassenaar een kijkje nemen bij de werkzaamheden van dit project. Duurzaamheidswethouder Lia de Ridder noemt het project “een heel mooi voorbeeld van verduurzaming dat enkel winst op lijkt te leveren: meer comfort, minder CO2-uitstoot en een lagere energierekening”. Lees hier het nieuwsbericht.


Interview met mevrouw Terlouw: 'Heembouw heeft perfect gewerkt'

7 januari, 2020

Mevrouw Terlouw zag een beetje tegen de renovatie op, maar heeft zich naar eigen zeggen voor niets zorgen gemaakt: ze is blij en tevreden met het resultaat én met Heembouw.

“Ik ben blij met de verbouwing, vooral met de glas- en muurisolatie en de nieuwe warmwatervoorziening. Met douchen heb ik direct heerlijk, warm water, dat was voorheen met die oude geiser wel anders. Mijn huis is behaaglijker geworden, ik weet zeker dat ik ‘s winters geen last meer heb van tocht. Ik voel me ook veiliger: ik heb nieuwe raam-en deurvergrendelingen gekregen en een prachtige nieuwe groene voordeur.

Perfect werk

Heembouw? Die heeft perfect werk geleverd. Ik heb werkelijk geen enkele klacht. De Heembouw-mensen zijn aardig en behulpzaam. Vooraf kreeg ik een mooi voorlichtingsboek, dat ze bij mij thuis uitgebreid met me doorgenomen hebben: ik kon alles vragen. Ook tijdens de verbouwing hebben ze me altijd geholpen, ze hingen zelfs op het einde van de dag mijn rolgordijntjes weer op. Geloof me, hier zit een blij en tevreden mens!”

Van-Duivenvoordelaan-Wassenaar-Mevrouw-Terlouw.jpg