Deel via LinkedIn

Deel via E-mail

Plan Let’s Go West

In Schiedam ontwikkelen Heembouw Ontwikkeling Wonen en WOH samen Let’s Go West, een bijzonder project dat wordt gerealiseerd op een kavel in de nabijheid van de Wiltonhaven in Schiedam. Let’s Go West wordt een markant gebouw, dat bestaat uit twee woontorens. Op de bovenste drie verdiepingen worden 30 unieke koopappartementen en penthouses gerealiseerd. De begane grond wordt het kloppend hart van het gebouw met een vers supermarkt, kleinschalige sportfaciliteiten en een brasserie met zonnig terras. Meer info: www.letsgowest.nu

Impressie Lets Go West Schiedam
In voorbereiding
Schiedam
Heembouw Ontwikkeling Wonen en WOH
UNO Architekten

Voortgang project


Enthousiaste bezoekers bij Woonbeurs Rotterdam

18 maart, 2019

Afgelopen weekend stonden we met het project Let's Go West op de woonbeurs van Rotterdam. Beide dagen werd er door een divers publiek interesse getoond voor de huur- en koopappartementen. Een groot deel van de geïnteresseerden volgen al enige tijd dit project en zijn blij te horen dat we binnenkort in verkoop gaan. De unieke ligging tussen de Wiltonhaven en het groen van de Poldervaart maakt het een interessante plek om te wonen.

Komende periode zullen we documenten gereed gaan maken om voor de zomer in verkoop te kunnen gaan.

Impressie Lets Go West Schiedam

Overeenstemming aankoop grond

19 februari, 2019

De gemeente Schiedam en Heembouw hebben overeenstemming bereikt over de aankoop van de grond door Heembouw van het Toernooiveld in de Distillateursbuurt. Lees het volledige nieuwsbericht.

Contractondertekening-gronduitgifte-Toernooiveldlocatie-Schiedam-DSC_8225.jpg

Bezoekers woonbeurs Rotterdam enthousiast over Let’s Go West

27 maart, 2018

De Woonbeurs Rotterdam + regio op zaterdag 24 en zondag 25 maart in het WTC trok 10.000 bezoekers. Dat Rotterdam en omstreken als woonplek populair is, merkten we ook met onze stand Let’s Go West, die naast de stand van de stad Schiedam stond. De toeloop van mensen bleef op beide dagen aanhouden met bezoekers die serieus geïnteresseerd waren in deze verrassing van Schiedam. Behalve (ex)Schiedammers toonden ook veel Rotterdammers en mensen uit de regio belangstelling voor de koop- en huurwoningen in de beide woontorens van Let’s Go West. De combinatie van het spannende uitzicht op de dynamische Wiltonhaven, het groen en de rust van de eeuwenoude Poldervaart en de goede bereikbaarheid maakt het voor jongeren en ouderen een unieke plek.

1
2
Woonbeurs-Rotterdam-Lets-Go-West-Schiedam
Woonbeurs-Rotterdam-Lets-Go-West-Schiedam

Meer weten?

Bezoek de verrassing van Schiedam.

Let's Go West