Home

Lakeview Offices

12 kantoorappartementen in Utrecht

Heembouw realiseert 12 kantoorappartementen lakeview offices Utrecht
Status
In voorbereiding
Locatie
Utrecht
Omvang
12 kantoorappartementen vanaf 184 m²
Locatie
Utrecht Papendorp
Architect
Heembouw Architecten
Opdrachtgever
Heembouw

Een uniek eigen concept van Heembouw Kantoren; de ontwikkeling van Lakeview Offices in Utrecht Papendorp. Het ontwerp is gemaakt door ons inhouse architectenbureau Heembouw Architecten en Heembouw zal Lakeview Offices gaan realiseren. 

Lakeview Offices biedt een unieke kans om deel te nemen aan een nieuw en innovatief project van 12 kantoorappartementen met een prachtig uitzicht op het water op een mooie locatie in Utrecht. Het gebouw bestaat uit drie kantoorlagen met in totaal 12 koop kantoorappartementen. Elke bouwlaag is onderverdeeld in vier kantoorappartementen, variërend in grootte van circa 184 m2 tot circa 372 m2. Een combinatie van 1, 2 of meer kantoorappartementen behoort tot de mogelijkheden.

Duurzame en gezonde werkplekken

Lakeview Offices heeft een aantal unieke gemeenschappelijke ruimtes, waaronder een groot terras aan de waterkant, een tuin en een vergaderruimte in de entreehal van het gebouw. Deze ruimtes kunnen door alle bedrijven die in het gebouw gevestigd zijn gebruikt worden, wat bijdraagt aan de sociale en collaboratieve sfeer van het gebouw. Onder het gebouw is een parkeerlaag gecreëerd met plek voor 78 parkeerplaatsen. Het gebouw is gezond, duurzaam en betekenisvol.

 

Heembouw kantoren ontwerpt en bouwt kantoorappartementen lakeview offices in Utrecht

Volgend project