Deel via LinkedIn

Deel via E-mail

Uw kantoor toekomstklaar

Onze integrale aanpak voor een gezonde en duurzame werkomgeving

Hoe gezond is uw kantoor? En welke invloed heeft een gebouw op mensen die daarin verblijven? Uit onderzoek blijkt dat mensen die zich niet prettig voelen in hun werkomgeving minder goed presteren. En dat kost geld. Maatregelen voor het verduurzamen en gezonder maken van gebouwen blijken vaak ook positieve effecten te hebben op de gezondheid van werknemers. Voor de huidige en voor de volgende generatie kantoorgebruikers.

Metropolitan - voortgang week 17 (12 van 15).jpg

Heembouw bouwt toekomstklaar.


Heembouw realiseert kantoren die in élk opzicht waarde creëren voor de toekomst. Waarde voor de leefbaarheid van onze omgeving in tijden van klimaatverandering. Waarde voor bedrijven die talent willen aantrekken en inspireren het beste uit zichzelf te halen. En waarde voor mensen die prettig en comfortabel willen werken in een gezonde omgeving. Hoe we dat doen? Klik hier.

Heembouw bouwt toekomstklaar. Wat deze aanpak onderscheidend maakt, is dat duurzaamheid en gezondheid onze drijfveer zijn in élke stap van het proces. Ons doel is kantoren te verwezenlijken die maximaal bijdragen aan het comfort en welzijn van gebruikers, nauwelijks energie verbruiken en geen CO2 uitstoten door onze circulaire ontwerpprincipes. Zo creëren we werkomgevingen waar mensen graag willen zijn. Ook in de toekomst.

De eerste stap naar een duurzaam & gezond kantoor

Benieuwd hoe we dit aanpakken? Kijk dan naar onze onderstaande videoserie: Duurzaam en gezond kantoor.