Wij creëren plekken waar mensen willen zijn

Bouwen of renoveren is altijd investeren in de lange termijn. Bij Heembouw bekijken we het rendement van uw nieuwbouw- of renovatieproject graag in een bredere context. Wij willen kantoren ontwerpen en realiseren die in élk opzicht waarde creëren voor de toekomst. Waarde voor bedrijven die talent willen aantrekken en inspireren het beste uit zichzelf te halen. Waarde voor mensen die prettig en comfortabel willen werken in een gezonde omgeving. En waarde voor de leefbaarheid van onze omgeving in tijden van klimaatverandering. Hierbij kijken we nadrukkelijk ook naar de behoeften van de volgende generatie kantoorgebruikers.

Bekijk waarom

Onze expertises

Nieuwbouw Kantoren Renovatie Kantoren Cleanrooms & Laboratoria Verduurzaming Kantoor op maat Herontwikkeling Renoveren in gebruik Circulair

Nieuwbouw Kantoren

Op zoek naar een kantoor dat naadloos aansluit op uw bedrijfsproces? Dat is in bestaand vastgoed zelden te vinden. Een maatwerk nieuwbouw kantoor is dan vaak de beste optie. Als ontwerpende bouwer ontwikkelen wij uw kantoor van de eerste schets tot en met de realisatie.

Nieuwbouw Kantoren

Renovatie Kantoren

Renoveren en (ver)bouwen is duurzaam investeren in de lange termijn. Heembouw heeft veel ervaring in het renoveren en upgraden van kantoren naar een hoger kwaliteitsniveau. Heembouw is koploper in het toepassen van duurzame en circulaire principes in renovatieprojecten.

Verbouw & Renovatie

Cleanrooms & Laboratoria

Heembouw heeft veel ervaring in het ontwerpen en realiseren van controlled environments zoals laboratoria en cleanrooms. Maatwerk, waar veel specialisme bij komt kijken. Ontwerpen gaat in nauwe samenspraak met de klant, zodat de realisatie naadloos aansluit op het bedrijfsproces van de klant.

Cleanrooms & Laboratoria

Verduurzaming

Bent u op zoek naar een duurzaam kantoor met lage CO-2 uitstoot, gunstig energieverbruik, een hoog comfort en voorzien van een energielabel? Dit verzorgen wij graag voor u, want duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze ontwerp- en bouwprocessen.

Lees meer

Kantoor op maat

Bent u zoek naar een kantoor met specifieke wensen ten aanzien van laboratoriumruimten, onderzoeksruimten of een cleanroom?

Wij ontwikkelen “kantoorspecials”, kantoren die op maat gesneden zijn voor voor uw bedrijfsproces.

Lees meer

Herontwikkeling

Is uw kantoor verouderd? Vragen de gebruikers om een meer onderscheidende en motiverende werkomgeving? Heembouw maakt uw kantoor weer tot een plek waar mensen graag willen werken. Daarom denken we graag vroeg in het proces met u mee. We, dat zijn onder andere onze eigen architecten, conceptontwikkelaars, BREEAM-experts, kostendeskundigen en installatiepartners. Afhankelijk van uw gewenste invulling van bijvoorbeeld duurzaamheid, het nieuwe werken, hospitality en de deeleconomie, creëren we een origineel concept dat bij u past. Door ons vroeg in het proces te betrekken zijn we in staat om vanaf het allereerste moment ambities te vertalen in ontwerp, maakbaarheid, budget en planning zoals bij het project Dunea in Zoetermeer.

Lees meer

Renoveren in gebruik

Wilt uw kantoorpand verbeteren, maar heeft u geen zin in het gedoe van een tijdelijke verhuizing? Dan bent u bij Heembouw aan het juiste adres. Wij hebben veel ervaring met ingrijpende kantoor-renovaties, waarbij het gebouw ondertussen “gewoon” in gebruik is. Hoe we ervoor zorgen dat we de verstoring van uw bedrijfsproces tot een minimum beperken, leest u in het plan van aanpak dat wij voor elk van deze projecten op maat maken. Een dagelijkse en wekelijkse afstemming van onze werkzaamheden, werken buiten reguliere kantoortijden en in het weekend, voorkomen van stofoverlast door plaatsen van stofschotten en werken met speciale apparatuur, bescherming en/of tijdelijk opslaan van uw meubilair en apparatuur. Hoe dit werkt in de praktijk: klik hier.

Lees meer

Circulair

Heembouw Kantoren heeft de ambitie om minimaal vier miljoen CO2 vrije kilometers, oftewel honderd rondjes om de aarde bespaard te hebben met onze nieuwbouw en renovatieprojecten. Dit doen we door circulaire producten toe te voegen of producten tijdens sloop te redden van de afvalbak.

Klik hier voor het blog van Martijn Icke: CO2 besparing in de 5e versnelling.

Lees meer
0. optie homepage.jpg

Kantoor Calculator

Benieuwd hoeveel kantoorruimte u nodig heeft voor uw organisatie? Of het juiste aantal vierkante meters per medewerker bepalen?

 

De Kantoor Calculator geeft u snel en eenvoudig een goed inzicht in uw persoonlijke kantoor- én kavelbehoefte. Stel het kantoor samen afgestemd op uw organisatie, en ontvang direct een kosteloos en vrijblijvend advies.

Bereken hier uw kantoorbehoefte

Wat u van ons kunt verwachten

Title
Description
Test label

Gebouwd voor Koppert

"Over het algemeen zijn we prima tevreden. Communicatie was uitstekend. Er is altijd goed van te voren aangegeven wat de stappen zijn die genomen werden."

8.0
Klantcijfer