Home

Hugo Karremans is sinds 2006 werkzaam bij Heembouw, in verschillende functies waarvan de laatste 4,5 jaar als hoofd realisatie bij Heembouw Bedrijfsruimten. Hij kijkt uit naar zijn nieuwe rol: 

Ik heb enorm veel zin om mijn kennis en ervaring van 18 jaar bedrijfsruimten bij Heembouw kantoren in de rol van directeur toe te passen. Ik kijk ernaar uit om samen met Alijd verder te bouwen aan de naam en reputatie van Heembouw Kantoren als dé partij voor het creëren van werkomgevingen met een positieve impact.”

Heembouw Kantoren

Over Heembouw Kantoren

Heembouw heeft als ontwerpende bouwer een unieke positie in de bouwbranche. Met haar eigen architectenbureau, Heembouw Architecten, biedt Heembouw haar klanten een volledig integrale aanpak van hun huisvestingsvraagstukken. 
Heembouw Kantoren is -naast Bedrijfsruimten en Wonen- , één van de drie klantgroepen van Heembouw. De focus ligt hierbij op ontwerp en realisatie van duurzame en impactvolle kantoren, zowel nieuwbouw als renovatie. Zoals het nieuwe hoofdkantoor voor de NVM in Utrecht, het duurzame kantoor met showroom en magazijn voor damesmodemerk Studio Anneloes in Amsterdam en het natuurinclusieve Paris proof kantoor voor Hilti in Berkel en Rodenrijs, waarvan de bouw onlangs is gestart.