Home
Nieuwbouw CROP opgeleverd door Heembouw in Berkel en Rodenrijs

Bouwen met onderling vertrouwen

In Berkel en Rodenrijs, op bedrijventerrein Oudeland aan de Singerstraat 4 werd de sleutel overhandigd aan de familie Driessen. Tijdens een feestelijke oplevering werd het proces van de eerste contacten tot en met de oplevering van de nieuwbouw besproken en gevierd. De rode draad voor het gehele proces was overduidelijk het onderlinge vertrouwen, de korte lijntjes en de ontzorging door Heembouw.

Buitenaanzicht opgeleverd pand CROP, ontwerp van Heembouw Architecten

Ontwerp door Heembouw Architecten

Heembouw Architecten is verantwoordelijk voor het ontwerp van het pand, dat bestaat uit 750m2 kantoor, 1.500m2 hal, 300m2 mezzanine en 400m2 brandveilige opslagbunkers. Het kantoorvolume is opgetild, daardoor is er op de begane grond ruimte voor verschillende benodigde extra functies zoals de moderne foto- / filmstudio, opslagbunkers, voorraadkamers en kleurmengerij. Dit zorgt mede voor een efficiënte invulling van het kavel. 

Inkijkje in hal familiebedrijf CROP zojuist opgeleverd door Heembouw

Binnenkort in gebruik

Heembouw Architecten is betrokken geweest bij het interieur, dat geheel in samenspraak met de klant is ontwikkeld. Dit resulteert in onder andere kantoorruimtes met een sterk gevoel voor design, die naadloos aansluiten bij de visie van CROP. 

Eind januari 2022 startte de heiwerkzaamheden van de nieuwbouw, en nog geen acht maanden later zal het pand volledig in gebruik zijn. Vanaf medio september zal CROP verhuizen waarna het nog voor het einde van de maand in gebruik genomen zal worden.