Home
Familie CROP slaat de eerste paal van nieuw te bouwen pand door Heembouw

Eigen verfmengerij

Als specialist beschikt CROP over een eigen verfmengerij waarin alle kleuren autolak ter wereld gemaakt kunnen worden. CROP levert haar producten niet alleen aan de autoschadeherstelsector, maar aan allerlei sectoren, zowel zakelijk als particulier. Inmiddels is CROP een begrip geworden.

Door de toename van activiteiten bood de huidige locatie, aan de Anthonetta Kuijlstraat in Rotterdam, CROP niet de mogelijkheid om verder te groeien. Om een grote uitbreiding op logistiek vlak te realiseren en verdere groei met betrekking tot kantoorpersoneel mogelijk te maken is besloten om een volledig nieuw bedrijfspand te bouwen. 

Impressie CROP door Heembouw Architecten

Ontwerp door Heembouw Architecten

Heembouw Architecten heeft een passend ontwerp gemaakt voor de nieuwe huisvesting, waarbij de kavel efficiënt ingevuld is. Er is gekozen onderscheid te maken tussen de hal en het overige programma. Het kantoorgedeelte is opgetild, met daaronder de verschillende benodigde extra functies zoals de moderne foto- / filmstudio, opslagbunkers, voorraadkamers en kleurmakerij.

Stoere en minimalistische uitstraling 

Het contrast van de betonplint met het zwarte volume zorgt voor een stoere maar minimalistische uitstraling. Het zwarte volume wordt ter plaatse van de kantoren en de mezzanine onderbroken en voorzien van verdiepte raamstroken en gevelvlakken. De dieptewerking in de gevel biedt plaats aan een ritmisch lijnenspel in de kozijnindelingen welke subtiel verbonden is aan de structuur in de betonplint.