Deel via LinkedIn

Deel via E-mail

Heembouw Kantoren realiseert haar nieuwe huisvesting in Berkel en Rodenrijs. Het nieuwe kantoor van 1.600 m2 wordt gebouwd op bedrijventerrein Oudeland, op een steenworp afstand van de huidige locatie van Heembouw. Het ontwerp voor het kantoor is samen met Habeon Architecten, het architectenbureau van Heembouw, geheel vanuit een circulaire, duurzame en gezonde gedachte ontworpen. Hierbij wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van circulaire en/of biobased bouwmaterialen.

In de nieuwe huisvesting komen de ambities van Heembouw op het gebied van ontwerp en realisatie van duurzame en gezonde kantoren samen. Het wordt een showcase én proefcase voor de verdere ontwikkeling van circulaire ontwerp principes, waarin Heembouw als ontwerpende bouwer met Habeon Architecten in samenwerking met New Horizon het voortouw neemt.

20190214_HB_view-01.jpg
In uitvoering
Berkel en Rodenrijs
Habeon Architecten

Start bouw


Heembouw Kantoren heeft een wereldprimeur met toepassing circulair cement “freement” voor fundering nieuwe huisvesting

17 juli, 2019

Op bedrijventerrein Oudeland in Berkel en Rodenrijs bouwt Heembouw Kantoren aan haar nieuwe huisvesting. Het nieuwe kantoor van 1.600 m2 is samen met Habeon Architecten, het architectenbureau van Heembouw, geheel vanuit een circulaire, duurzame en gezonde gedachte ontworpen. Hierbij wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van circulaire en/of biobased bouwmaterialen. Geheel in lijn hiermee is vandaag het circulaire beton voor de fundering gestort. Hiermee heeft Heembouw de wereldwijde primeur.

Klik hier voor het volledige nieuwsbericht.

Heembouw Kantoren heeft wereldprimeur met toepassing circulair cement "freement" eigen huisvesting

We zijn gestart

27 juni, 2019
1
4
DSC_0385.jpg
Enscape_2019-04-10-21-20-36.jpg
20190308_HB_view-02.jpg
DSC_0324.png