Home

Hilti is een wereldwijde leverancier van technologie, software en service voor de professionele bouwsector.Hilti heeft de afgelopen jaren in Nederland een flinke groei doorgemaakt, met name in het onderdeel dat zich bezighoudt met BIM (Building Information Modeling). Hilti heeft daarom naast het bestaande kantoor uitbreiding nodig. Op bedrijventerrein Oudeland, op een steenworp afstand van het huidige pand, kwam een kavel beschikbaar. Hier ontwerpt en bouwt Heembouw Kantoren een Paris Proof kantoor met een positieve impact op de omgeving, de mens en de organisatie.

Heembouw realiseert Paris Proof nieuwbouw kantoor voor Hilti Nederland

Een groene werkplek voor Hilti

In het ontwerp van Heembouw Architecten is het creëren van ‘een groene werkplek voor Hilti’ vanaf de eerste schets een belangrijk uitgangspunt geweest. De tuin vormt een integraal onderdeel van het gebouwconcept: een plek waar medewerkers straks kunnen ontspannen, ontmoeten, samenwerken en zelfs buiten werken. Door het groen centraal te stellen in het plan ontstaat niet alleen een gezonde en inspirerende werkomgeving. Het gebouw draagt straks ook bij aan het bevorderen van de lokale biodiversiteit, met speciale aandacht voor de bescherming van soorten op de rode lijst zoals de ringmus en de vleermuis. 

Heevas en Heembouw hebben een sterke duurzaamheidsvisie met de ambitie te ontwerpen en bouwen met een positieve footprint. Dit past bij de duurzaamheidsambitie die ook Hilti heeft: “Duurzaamheid is verankerd in onze strategie met o.a. Science Based Targets. Ook is het onderdeel van onze ‘customer promise’: de beste partner te zijn voor productiviteit, veiligheid en duurzaamheid.

Heembouw Kantoren realiseert hier opnieuw een Paris Proof kantoor met positieve impact, waar de werknemers van Hilti vanaf de zomer van 2025 met veel plezier zullen werken.

Lees hier meer informatie over het project.

Heembouw realiseert Paris Proof nieuwbouw kantoor voor Hilti Nederland