Home

Uit het juryberaad: “Heembouw toont zich bevlogen, betrokken en leergierig, vooral als het gaat om aantrekken van jong talent. De manier waarop het bedrijf onboarding heeft georganiseerd, kom je niet vaak tegen.”

Heembouw wint Cobouw Award Beste Werkgever

Heembouw won de strijd vanMourikenConstructif, de twee andere genomineerden voor deze award. Cobouw stelt jaarlijks samen met accountantskantoor PwC de Cobouw50 samen, het overzicht van de vijftig grootste bouwondernemingen van Nederland. De cijfers worden geanalyseerd door PwC en dienen als basis voor de uitreiking van de Cobouw50-Award, de prijs voor het best presterende bouwbedrijf van het jaar.

Beste werkgever

Dit jaar zijn er drie Awards aan toegevoegd: de Award voor Beste Werkgever, de Award voor Meest Duurzame Project van het Jaar en de Award voor Beste Product van het jaar. Daarmee wil Cobouw extra aandacht schenken aan de ontwikkelingen die in de sector zichtbaar zijn op het terrein van innovatie, duurzaamheid en werkgeverschap.

Naast Heembouw, vielen ook Coen Hagedoorn Bouwgroep (best presterende bouwonderneming), de Plastic Road (beste product) en NOM Best (meest duurzame project) in de prijzen.

Heembouw wint Cobouw Award Beste Werkgever

Ook werken bij de beste werkgever?

Kijk snel naar onze actuele vacatures.

Recente vacatures