Home
Heembouw voltooit duurzaam distributiecentrum Nabuurs II

BREEAM gecertificeerd

INDUSTRIAL real estate partners trad op als adviseur voor ontwikkelaar Nabuurs; Cushman&Wakefield voor de huidige huurder. Heembouw Architecten tekende voor het ontwerp van het duurzame en ultramoderne distributiecentrum, dat het BREEAM label Very Good zal worden toegekend. 

De huurder zal haar Europese klanten bedienen vanuit dit geavanceerde distributiecentrum, waarbij gebruik wordt gemaakt van een volledig geautomatiseerd orderpicksysteem. Dit systeem stelt de hurende partij in staat om producten efficiënt en snel te distribueren en zo de groeiende vraag in de markt te beantwoorden.

Heembouw voltooit duurzaam distributiecentrum Nabuurs II

Inspirerende werkomgeving

Het distributiecentrum heeft een oppervlakte van 27.900 m², inclusief een mezzanine van 3.800 m² en een kantoorruimte van 2.000 m². Heembouw Architecten heeft het DC ontworpen met het oog op maximale efficiëntie en functionaliteit. De lay-out is geoptimaliseerd voor een soepele logistieke operatie, met ruime opslagfaciliteiten en moderne kantoorruimtes. Het pand biedt daarnaast een lichte en inspirerende werkomgeving voor het personeel. 

Het nieuwe distributiecentrum markeert een belangrijke mijlpaal voor Nabuurs en biedt een solide basis voor toekomstige groei en succes.