Home

Norma Bijsterhuizen is een van de logistieke bestemmingen die STELLAR Development CV ontwikkelt. Deze hoogwaardige en onderscheidende projecten kenmerken zich door de sterke verbinding tussen architectuur, natuur, technologie en functionaliteit, de fundamentele merkpijlers van Stellar Development.  In dit ontwerp verzorgd door Heembouw Architecten is naast de aandacht voor functionele logistiek ook veel aandacht besteed aan een natuur en biodiverse invulling van de buitenruimte(s). Zo is de rondom de parkeergelegenheid ruimschoots aandacht besteed aan groeninvulling, zodat een visueel aantrekkelijk parkeerveld ontstaat. Het DC heeft de kwalificatie BREEAM Very Good. Heembouw realiseerde Norma Bijsterhuizen, dat bestaat uit totaal circa 32.000 m2 warehouse, een mezzanine van circa 3.200 m2 en circa 1.350 m2 kantoorruimte, in minder dan één jaar tijd.

Logistiek dienstverlener DFDS sloot een meerjarige overeenkomst met Union Investment. DFDS biedt logistieke diensten en oplossingen in de toeleveringsketen via een van de grootste geïntegreerde transport- en logistieke netwerken van Europa. Dit distributiecentrum, pal aan de A73 en A236, biedt DFDS de benodigde ruimte en kwalitatieve ingrediënten om haar klanten optimaal te bedienen.

Cushman & Wakefield en 3Stone Real Estate waren verantwoordelijk voor de verhuurbegeleiding van deze bestemming. 

Distributiecentrum Norma Bijsterhuizen opgeleverd en in gebruik genomen door eindgebruiker DFDS
samenwerking Heembouw en Stellar Development

Stellar Development

Stellar Development ontwikkelt bestemmingen waar mensen willen zijn. Omdat wat we vandaag bouwen invloed heeft op morgen. De vier onderscheidende pijlers van onze projecten zijn natuur, architectuur, technologie en functionaliteit. Dit is een unieke samenwerking met Heembouw waarin het ontwerp wordt verzorgd door Heembouw Architecten.