Deel via LinkedIn

Deel via E-mail

Prinsessenbuurt Leiden

In leiden is Heembouw bezig voor de Sleutels met het verduurzamen van 248 woningen in de Prinsessenbuurt te Leiden. Heembouw Architecten is verantwoordelijk voor het ontwerp.

Prinsessenbuurt Leiden de Sleutels
7.0 Klanttevredenheid

'Het realisatieteam De Sleutels/ Heembouw heeft er alles aan gedaan om dit project zo goed mogelijk voor elkaar te krijgen.' Woningbouwvereniging De Sleutels over de planontwikkelingsfase

In uitvoering
Leiden
Woningcorporatie De Sleutels
Heembouw Architecten

Updates


De bewoners zitten er weer warmpjes bij

18 februari, 2021

Graag delen wij deze film van de werkzaamheden van afgelopen periode. In de Prinsessenbuurt in Leiden hebben we de gevels gereinigd, de spouw geïsoleerd en de dakkapellen vervangen. Een aantal woningen zijn voorzien van een nieuwe dakkapel.


Mijlpaal behaald, 75 woning hebben een nieuwe kap

14 januari, 2021

Zo vlak voor de vakantie hebben we de mijlpaal behaald; 75 woningen zijn voorzien van een nieuwe kap en gereinigde gevels. 60 woningen zijn binnen gerenoveerd en voorzien van nieuwe gevelkozijnen. Ook hebben we een aantal woningen voorzien van een nieuwe dakkapel. Na het kerstreces zijn we weer vol goede moed begonnen met de werkzaamheden voor de kappen van de eengezinswoningen.

Ook zijn we deze week weer gestart met het uithuizen van de bewoners om de binnenwerkzaamheden in de huizen corona-proof uit te kunnen voeren.

1
3
afbeelding-1.jpg
afbeelding-2.jpg (1)
afbeelding-3.jpg

Weer 60 huishoudens in hun nieuwe opgeleverde woning

14 december, 2020

Afgelopen periode hebben wij weer aan 60 huishoudens hun vernieuwde woning opgeleverd. Ook hebben we bij de binnenstroom de schuttingen geplaatst en wordt het straatwerk opnieuw aangelegd. Voor de kerst verwachten we 75 woningen voorzien te hebben van een nieuw dakpakket.

1
3
IMG_5492.jpg
IMG_0305.JPG
IMG_0397.JPG