Deel via LinkedIn

Deel via E-mail

Prinsessenbuurt Leiden

In leiden is Heembouw bezig voor de Sleutels met het verduurzamen van 248 woningen in de Prinsessenbuurt te Leiden. Heembouw Architecten is verantwoordelijk voor het ontwerp.

Prinsessenbuurt Leiden de Sleutels
7.0 Klanttevredenheid

'Het realisatieteam De Sleutels/ Heembouw heeft er alles aan gedaan om dit project zo goed mogelijk voor elkaar te krijgen.' Woningbouwvereniging De Sleutels over de planontwikkelingsfase

In uitvoering
Leiden
Woningcorporatie De Sleutels
Heembouw Architecten

Updates


Blok 1 is klaar!

3 november, 2020

Inmiddels zijn we weer 4 weken verder en er is een hoop gebeurd. Blok 1 is klaar. Blok 2,3 en 4 zijn uit de steigers en de binnen werkzaamheden draaien op volle toeren zodat eind november druppelsgewijs aan de bewoners opgeleverd kan worden.

Blok 5,6 en 7 blijven nog even in de steigers voor de buitenwerkzaamheden. Blok 8 zal binnen kort ook in de steigers komen. Verder lopen we nog op planning, daarmee kunnen blok 9 en 10 zich voorbereiden op onze komst.


Eerste woningen opgeleverd aan de bewoners!

29 september, 2020

Na 4 intensieve weken is ook het binnenwerk van het eerste woonblok opgeleverd. De bewoners hebben deze 4 weken gelogeerd in de compleet ingerichte logeerwoningen (eigen meubels en spullen waren opgeslagen bij UTS). Inmiddels zijn ze weer allemaal thuis in hun verduurzaamde woning.

Nu nog 18 woonblokken binnenwerk te gaan. Inmiddels is bij 3 woonblokken het buitenwerk gereed en staan er deze week 4 woonblokken in de steiger.

1
3
Prinsessenbuurt-Leiden-Sleutels-oplevering.jpg
Prinsessenbuurt-Leiden-Sleutels.jpg
Prinsessenbuurt-Leiden-Sleutels-buitenwerk.jpg

Uitvoering in volle gang

14 september, 2020

In Leiden is de uitvoering in volle gang. Bij de eerste drie woonblokken zijn de nieuwe dakkappen geplaatst. Hier is de buitenstroom nagenoeg klaar en worden de dakpannen gelegd. De mobiele kraan is overgereden naar blok 4, waar we morgen de eerste dakkappen plaatsen.

Bij blok 1 worden de laatste binnen werkzaamheden uitgevoerd en staan de eerste opleveringen met de bewoners voor volgende week op de planning. De meeste bewoners zitten tijdelijk in een logeerwoning en mogen na oplevering weer terug naar hun verduurzaamde woning. Na de oplevering van blok 1, zullen de binnen werkzaamheden bij het volgende woonblok starten.

1
2
Prinsessenbuurt Leiden - dakwerkzaamheden.jpg
Prinsessenbuurt Leiden - dakwerkzaamheden2.jpg