Home

WTC Schiphol

Upgrade kantoren WTC Schiphol

World Trade Center Schiphol Airport verbouwing kantoren
Status
In uitvoering
Locatie
Schiphol
Opdrachtgever
World Trade Center Schiphol Airport
Omvang
65.000 m2

De kantoren in het World Trade Center op Schiphol (WTC Schiphol) zijn continu in beweging. In dit 65.000m² grote complex zijn vele ambitieuze, internationale georiënteerde bedrijven gevestigd. Heembouw zorgt in samenwerking met WTC Schiphol dat het complex wordt geüpgraded.
In 2014 is Heembouw gestart met een 1e showfloor om de “look & feel” te bepalen. Op basis van deze showfloor heeft Heembouw gefaseerd de werkzaamheden uitgevoerd over de verdiepingen die verdeeld zijn over 8 kantoortorens.

9

Er wordt netjes gewerkt in een in gebruik zijnde werkomgeving. Zittende huurders worden goed ontzien en de afgegeven planning wordt gehaald.

WTC Schiphol Airport
WTC Schiphol gerenoveerde etage door Heembouw

Vertrouwen de basis voor vast partnership bij WTC Schiphol

Heembouw gaat in samenwerking met WTC Schiphol het complex weer upgraden. In 2014 is Heembouw gestart met een 1e showfloor om de “look&feel” te bepalen. Op basis van deze showfloor voert Heembouw nu gefaseerd de werkzaamheden uit over de verdiepingen die verdeeld zijn over 8 kantoortorens. Het complex grenst direct aan de terminals van Schiphol en heeft een zeer hoog serviceniveau. Dit serviceniveau zorgt er mede voor dat het complex een hoge bezettingsgraad heeft. De grootste uitdaging ligt erin om de werkzaamheden uit te voeren terwijl de business van de huurders doorgaat. Een uitstekende communicatie met de huurders is dan ook van essentieel belang; alles staat of valt met een goede communicatie.

WTC Schiphol gerenoveerd door Heembouw

Samen een plek creëren waar huurders graag werken

WTC Schiphol heeft vertrouwen uitgesproken richting Heembouw. De klantgerichte cultuur, de service gerichte houding en het sterke projectmanagement van Heembouw hebben WTC Schiphol doen besluiten voor Heembouw te kiezen. Samen hebben we de missie om WTC Schiphol nog aantrekkelijker te maken, waardoor het voor de huurders een plek is waar zij graag werken en verblijven.

blog Heembouw Geen faalkosten, geen meer- en minderwerk: gelukt dankzij een menukaart

Onze menukaart: “waarmee kan ik u van dienst zijn?”

Om per verdieping en per verhuurbare ruimte snel te kunnen schakelen heeft Heembouw een “menukaart” opgesteld. De menukaart gebruikt WTC Schiphol om  samen met de huurder keuzes te maken voor de werkzaamheden die uitgevoerd gaan worden. De menukaart laat ook in één oogopslag  zien wat de levertijden van de diverse onderdelen zijn. Duidelijke en makkelijke keuzemogelijkheden die zorgen voor een soepel proces, snelle uitvoeringstijd, beperking van overlast (uitvoering tijdens of buiten kantoortijden) en een tevreden huurder. Vooraf is duidelijk wat er van elkaar wordt verwacht en weet iedereen waar hij aan toe is.

WTC Schiphol

Communicatie met de huurder

Voorafgaand aan de werkzaamheden stemt Heembouw de verwachtingen met de huurders af. Besproken wordt wanneer de werkzaamheden plaatsvinden, hoe deze ongemerkt kunnen worden uitgevoerd en wat het eindresultaat is. Na oplevering volgt een evaluatie met de huurder om het proces voor een volgende huurder nog beter te maken.

Project updates

    Circulaire gietvloer in het WTC | Innoveren doen we samen! 

    Samen met onze strategisch partner in afbouw Mirato werken we met veel toewijding aan de ontwikkeling van een circulaire gietvloer! Onze gezamenlijke opdrachtgever WTC Schiphol is enthousiast over de meerwaarde van deze duurzame innovatie en stelt ruimte beschikbaar om dit in de praktijk te testen. Nieuwsgierig? Kijk onderstaande video!

    video circulaire gietvloer

    Volgend project