Home

Verduurzaming 125 woningen Wassenaar

Verduurzaming 125 woningen Wassenaar
Status
Opgeleverd
Locatie
Wassenaar
Opdrachtgever
Woningbouwvereniging St. Willibrordus
Omvang
Verduurzaming 125 woningen

Heembouw heeft voor woningbouwvereniging St. Willibrordus 125 woningen aan de Van Limburg van Stirumstraat e.o. in Wassenaar verduurzaamd. De woningen zijn energiezuiniger en klaar voor de toekomst. Heembouw Architecten maakte het ontwerp.

Het project is in juli 2022 opgeleverd.

Verduurzaming 125 woningen Wassenaar

St. Willibrordus koos in 2016 na een selectieprocedure voor Heembouw als vaste partner voor de uitvoering van hun verduurzamingsstrategie. Een keuze die zijn vruchten afwerpt. Marc Fischer, directeur-bestuurder van Woningbouwvereniging St. Willibrordus: “Als je ieder project met elkaar samenwerkt, wordt de synergie steeds groter. Je weet wat je van elkaar kunt verwachten en je kunt iedere leerervaring meenemen in het volgende project.” Het proces loopt steeds soepeler, wat kostenverlagend werkt. In het laatste opgeleverde project was daarnaast de klanttevredenheid ongekend hoog. Marc: “De huurders zijn de winnaars van onze samenwerking met Heembouw. Heembouw levert goed werk en is een betrouwbare partner die goed luistert en meedenkt. En altijd in gesprek blijft en in oplossingen denkt als er hobbels te slechten zijn.”

Project updates

    9.0

    Een betrouwbare partner binnen een langdurige samenwerking. Als partij echt gericht op samenwerking binnen een team, een teamplayer.

    Stefan Deurman, Woningbouwvereniging St. Willibrordus

    Volgend project