Upfield Rotterdam - The Attic

The Attic

Upfield Unilever Rotterdam renovatie kantoren The Attic oplevering
Status
Opgeleverd
Locatie
Rotterdam
Opdrachtgever
Upfield
Architect
JDWA Architecten
Omvang
3.100 m2

Onder het iconische Unilever gebouw De Brug restaureert en renoveert Heembouw het monumentale gebouw. Het project "The Attic" wordt getransformeerd naar hoogwaardige kantoren voor Upfield naar een ontwerp van JDWA Architecten.

Het project is verdeeld over twee verdiepingen van circa 3.100 m2 en ligt boven een afdeling waar voedingsmiddelen geproduceerd worden. Dit maakt het een complex en uitdagend project.

9
Klanttevredenheid

Heembouw heeft in het project bij ons laten zien een goede partner te zijn. Het Heembouw team heeft werk van prima kwaliteit afgeleverd. Daarnaast moet worden opgemerkt dat de samenwerking op de bouwplaats erg plezierig was.

Upfield Nederland

Updates

    Volgend project