Home

Lomans Totaalinstallateur

Nieuw kantoor Lomans in Capelle a/d IJssel

interieur kantoor Lomans Capelle a/d IJssel
Status
Opgeleverd
Locatie
Capelle a/d IJssel
Opdrachtgever
Lomans Totaalinstallateur
Architect
Heembouw Architecten
Omvang
1.340 m2 kantoor- en opleidingsfunctie en 320 m2 magazijn
Bijzonderheden
Lomans heeft als totaalinstallateur het eigen kantoor voorzien van de meest hoogwaardige installaties en regelsystemen, die door de gebruikers zelf per ruimte instelbaar zijn via een app op de telefoon.
Aantal werkplekken
56

Lomans Totaalinstallateur is een van de strategische partners van Heembouw. Voor Lomans was de keuze voor Heembouw bij de nieuwbouw van hun kantoor een logische. Niet alleen vanwege de goede samenwerking op alle projecten die samen worden uitgevoerd, maar ook omdat Heembouw haar klanten een integrale aanpak biedt. Van kennis van grondposities tot architecten en een uitvoeringsorganisatie. 

Lomans wilde graag een kantoor op een zichtlocatie, dichtbij een openbaar vervoer knooppunt en uitvalswegen naar de snelweg. Een gebouw met een duurzame uitstraling, toekomstbestendig en een prettige werkplek voor de medewerkers van Lomans. Met behulp van de gronddatabank en een reistijden onderzoek, kwam de locatie in Capelle aan den Ijssel als best passend bij de wensen van Lomans naar voren. De driehoekige kavel is optimaal vertaald in een prachtig driehoekig gebouw. Het kantoor heeft rondom groene gevels, en is voorzien van een gevel van thermisch gemodificeerde houten geveldelen. Het nieuwe kantoor is uiterst duurzaam met een energielabel A++ en een duurzame GPR score van 8. Er is veel daglicht in het kantoor op de eerste verdieping, waarbij de natuurlijke warme sfeer is doorgezet. De kantine is halfverdiept en vormt de centrale ontmoetingsplek voor de medewerkers die door de medewerkers van Lomans, veelal afkomstig uit de regio Rotterdam, is omgedoopt tot ‘De Kuip’.  

Het nieuwe kantoor is uiterst duurzaam met een energielabel A++ en een duurzame GPR score van 8.

10

Positieve ervaring, van het begin tot het eind. Informeel, plezierig, betrokken tijdens gehele project.

Hugo Overakker, Vestigingsmanager Lomans
Nieuw kantoor Lomans in Capelle a/d IJssel

Project updates

    Volgend project