Centre Court Den Haag

Duurzame en circulaire renovatie Centre Court gebouw Den Haag

Centre Court Den Haag Heembouw duurzame en circulaire renovatie kantoor
Projectteam van de duurzame en circulaire renovatie van het Centre Court in Den Haag
Duurzame en circulaire renovatie van het Centre Court in Den Haag
Status
Opgeleverd
Locatie
Den Haag
Opdrachtgever
CBRE
Architect
KOW Architecten
Omvang
8.200 m2
Bijzonderheden
De bouwplaats is stikstof arm. Dit is o.a. gerealiseerd door het plaatsen van zonnepanelen op het ketenpark, transporten zoveel mogelijk te beperken en de inzet van een pers-container.

Heembouw renoveert in samenwerking met Croonwolter&dros ca. 8.200m2 kantoorgedeelte op een duurzame en circulaire manier in het Centre Court gebouw in Den Haag. Eind 2019 is Heembouw gestart met het demonteren van herbruikbare materialen, het zogenaamde “oogsten”.  In het nieuwe ontwerp worden zoveel mogelijk materialen hergebruikt en alle overige materialen die geoogst zijn, krijgen een nieuwe bestemming in bijvoorbeeld het Circulaire Paviljoen van C-Bèta in Hoofddorp.

Updates

    Volgend project