C-Bèta

Realisatie circulair paviljoen Hoofddorp

Realisatie circulair paviljoen Hoofddorp
Realisatie circulair paviljoen Hoofddorp
Realisatie circulair paviljoen Hoofddorp
Realisatie circulair paviljoen Hoofddorp
Status
Opgeleverd
Locatie
Hoofddorp
Opdrachtgever
SADC
Architect
DOOR Architecten
Omvang
1.000 m2
Bijzonderheden
Het circulaire paviljoen van C-Bèta biedt ruimte voor startups en scaleups die gericht zijn op de circulaire economie/ontwikkelingen.

Heembouw ontwikkelde in samenwerking met SADC (Schiphol Area Development Company) een circulair paviljoen van circa 1.000 m2 op het Schiphol Trade Park. 

De loods werd omgebouwd naar (tijdelijke) kantoorunits voor startups en scaleups naar een ontwerp van DOOR Architecten. 

De kozijnenwand in het circulaire paviljoen van C-Bèta in Hoofddorp is nagenoeg gereed. De kozijnen van Het Arsenaal uit Leiden hebben hun definitieve plek gekregen in dit bijzondere project en vormen samen met de units een mooi geheel.

Project updates

    Volgend project