De Nieuwe Punt

Bedrijvenpark De Nieuwe Punt

De Nieuwe Punt artist impression
De Nieuwe Punt Aalsmeer
Status
In uitvoering
Locatie
Aalsmeer
Architect
Architektenburo Guido Bakker
omvang
29 multifunctionele bedrijfsruimten variërend van 90 tot 200 m2

In het hart van Aalsmeer, tussen het oude lintdorp en de grote internationale spelers die Aalsmeer rijk is, ontwikkelt Heembouw 29 gevarieerde, multifunctionele bedrijfsruimten. De casco bedrijfsruimten verschillen in oppervlakte tussen (circa) 90 en 200 m2 en hebben een vanafprijs van €110.000,- VON excl. BTW.

Kopers krijgen een aantal keuzemogelijkheden, zoals het uitbreiden van de verdiepingsvloer, het samenvoegen van twee units of het vervangen van een overheaddeur voor een glazen pui. De units zijn gasloos en voorzien van een uitbreidbaar aantal zonnepanelen.

Succesvolle kijkmiddag in Aalsmeer

We kijken terug op een succesvolle kijkmiddag bij het bedrijfsverzamelgebouw De Nieuwe Punt fase 1. Het project is verdeeld over 3 blokken, waarvan blok 1 nagenoeg gereed is. Blok 2 volgt spoedig, en de eerstvolgende actie bij blok 3 is het storten van beton. Kortom, we werken toe naar de oplevering. De kopers vonden het fijn om alvast te kunnen spieken bij blok 1, om zich al een voorstelling te kunnen maken van hun eigen unit. 

bedrijfsverzamelgebouw De Nieuwe Punt fase 1
video over Bedrijvenpark De Nieuwe Punt

Volgend project