Lidl Nederland

Renovatie Lidl hoofdkantoor Huizen

Heembouw renoveert en verduurzaamt hoofdkantoor Lidl
Heembouw renoveert en verduurzaamt hoofdkantoor Lidl
Heembouw renoveert en verduurzaamt hoofdkantoor Lidl
Status
In uitvoering
Locatie
Huizen
Omvang
8000 m2
Architect
Architectenbureau BA32
Opdrachtgever
Lidl

Lidl is met ruim 435 winkels in Nederland een bekend concern in het Nederlandse supermarktlandschap. Het hoofdkantoor van Lidl Nederland staat in Huizen; een gebouw van ruim 8000 m2, bestaande uit een lange en korte vleugel. Heembouw gaat naar het ontwerp van architectenbureau BA32 het hoofdkantoor van Lidl renoveren en moderniseren om zo het hoofdkantoor van Lidl klaar te maken voor het nieuwe werken. Heembouw zal ook beide vleugels gaan verduurzamen om het hoofdkantoor toekomstklaar te maken. 

Heembouw start met de modernisering en verduurzaming van de lange vleugel. Deze vleugel staat in het teken van 'beleven'; een plek waar medewerkers elkaar informeel kunnen ontmoeten in de koffiebar of in het restaurant met buitenterras, maar waar ook ruimte is gemaakt voor 'fun' en 'zen' momenten. 

De oplevering van de lange vleugel staat gepland op juli 2022.

 

Project updates

    Volgend project

    Dit pand is ontwikkeld door STELLAR DEVELOPMENT CV (een samenwerking tussen Heembouw en Stellar Development BV) en verworven door Union Investment Real Estate GmbH. Heembouw Architecten is verantwoordelijk voor het ontwerp van Hydra Utrecht.Beschikbaar voor verhuur