Home

Lidl Nederland

Renovatie Lidl hoofdkantoor Huizen

Heembouw renoveert en verduurzaamt hoofdkantoor Lidl
Heembouw renoveert en verduurzaamt hoofdkantoor Lidl
Heembouw renoveert en verduurzaamt hoofdkantoor Lidl
Status
In uitvoering
Locatie
Huizen
Opdrachtgever
Lidl
Architect
Architectenbureau BA32
Omvang
8000 m2

Lidl is met ruim 435 winkels in Nederland een bekend concern in het Nederlandse supermarktlandschap. Het hoofdkantoor van Lidl Nederland staat in Huizen; een gebouw van ruim 8000 m2, bestaande uit een lange en korte vleugel. Heembouw gaat naar het ontwerp van architectenbureau BA32 het hoofdkantoor van Lidl renoveren en moderniseren om zo het hoofdkantoor van Lidl klaar te maken voor het nieuwe werken. Heembouw zal ook beide vleugels gaan verduurzamen om het hoofdkantoor toekomstklaar te maken. 

Heembouw start met de modernisering en verduurzaming van de lange vleugel. Deze vleugel staat in het teken van 'beleven'; een plek waar medewerkers elkaar informeel kunnen ontmoeten in de koffiebar of in het restaurant met buitenterras, maar waar ook ruimte is gemaakt voor 'fun' en 'zen' momenten. 

Daarnaast gaan we het verbindingsgebouw realiseren; een tussengebouw die de lange vleugel met de korte vleugel verbindt. Dit gebouw met veel raampartijen en een groen dak geeft ook toegang tot de ruime binnentuin en wordt tevens een prettige ontmoetingsruimte.

De oplevering van de lange vleugel staat gepland voor juli 2022 en de oplevering van het verbindingsgebouw staat gepland voor juni 2023.

Heembouw realiseert renovatie van hoofdkantoor Lidl in Huizen
Renders
Heembouw realiseert tussengebouw voor hoofdkantoor Lidl Nederland in Huizen
Heembouw heeft opdracht gekregen om het tussengebouw te gaan realiseren!

Project updates

    Volgend project