Home

Lidl Nederland

Renovatie Lidl hoofdkantoor Huizen

Heembouw renoveert en verduurzaamt hoofdkantoor Lidl
Status
Opgeleverd
Locatie
Huizen
Opdrachtgever
Lidl
Architect
Architectenbureau BA32
Omvang
8.000 m2

Lidl is met ruim 435 winkels in Nederland een bekend concern in het Nederlandse supermarktlandschap. Het hoofdkantoor van Lidl Nederland staat in Huizen; een gebouw van ruim 8000 m2, bestaande uit een lange en korte vleugel. Heembouw heeft naar het ontwerp van architectenbureau BA32 het hoofdkantoor van Lidl gerenoveerd en gemoderniseerd om zo het hoofdkantoor van Lidl klaar te maken voor het nieuwe werken. 

Heembouw startte met de modernisering en verduurzaming van de lange vleugel. Deze vleugel staat in het teken van 'beleven'; een plek waar medewerkers elkaar informeel kunnen ontmoeten in de koffiebar of in het restaurant met buitenterras, maar waar ook ruimte is gemaakt voor 'fun' en 'zen' momenten. 

Daarnaast hebben we een verbindingsgebouw gerealiseerd; een tussengebouw die de lange vleugel met de korte vleugel verbindt. Dit gebouw met veel raampartijen en een groen dak geeft ook toegang tot de ruime binnentuin en is tevens een prettige ontmoetingsruimte geworden.

De oplevering heeft plaatsgevonden in juli 2023.

 

BREAAM In-Use certificaat

Voor de verbouwing van het pand in Huizen heeft Lidl Nederland het BREAAM In-Use certificaat, score Excellent ontvangen.

 

Heembouw realiseert renovatie van hoofdkantoor Lidl in Huizen
Renders
Heembouw realiseert tussengebouw voor hoofdkantoor Lidl Nederland in Huizen
Heembouw heeft opdracht gekregen om het tussengebouw te gaan realiseren!

Project updates

    Volgend project