BOVAG Bunnik

Renovatie hoofdkantoor BOVAG Bunnik

hoofdkantoor van BOVAG in Bunnik
hoofdkantoor van BOVAG in Bunnik
Status
Opgeleverd
Locatie
Bunnik
Opdrachtgever
BOVAG
Architect
Zeinstra Verbeek Architecten

In 2013 heeft Heembouw het hoofdkantoor van BOVAG in Bunnik een geheel nieuwe aanblik gegeven. Naar een ontwerp van Zeinstra Verbeek Architecten is het complex van ruim 4.500 m2 gerevitaliseerd en gerenoveerd waardoor het nu energielabel A heeft. Vanaf het casco is het BOVAG huis volledig opnieuw opgebouwd en is de oorspronkelijke buitenruimte bij het gebouw betrokken door het aanbrengen van een geheel nieuwe vliesgevel en een aantal daklicht straten, waardoor er een groot atrium en een imposante ontmoetingsruimte is gecreĆ«erd.

BOVAG huis Bunnik Heembouw
Project in gebruik

Volgend project