Deel via LinkedIn

Deel via E-mail

Nieuwe huisvesting “Studio Anneloes” ademt sfeer

Studio Anneloes is een Nederlands dameskledingmerk, dat in de afgelopen 15 jaar is uitgegroeid van een twee-manszaak tot een serieuze speler op de Nederlandse damesmode markt. Op hun huidige locatie in het World Fashion Centre was geen ruimte meer om nog verder te groeien, daarom is de stap gemaakt nu een eigen pand te gaan bouwen op het Businesspark Amsterdam Osdorp.

Studio Anneloes
In voorbereiding
Amsterdam
Studio Anneloes
Heembouw Architecten

Voortgang van het project

2021 2022

Voortgang


Feestelijke 1e paal

20 mei, 2021

Donderdag 20 mei heeft Anneloes van der Heijden de feestelijke paal geslagen van het nieuwe onderkomen van het Nederlandse modemerk Studio Anneloes op Business Park Amsterdam Osdorp. In 15 jaar tijd is Studio Anneloes uitgegroeid van een twee-manszaak tot een serieuze speler op de Nederlandse damesmode markt. Op hun huidige locatie in het World Fashion Centre was geen ruimte om verder te groeien, daarom is de stap gemaakt om een eigen gebouw te creëren samen met de ontwerpende bouwer Heembouw.

Klik hier voor het gehele nieuwsbericht.

1
6
DSC_0831.jpg
DSC_0811.jpg
DSC_0864.jpg
DSC_0850.jpg
DSC_0851.jpg
DSC_0857.jpg

Ontwerp nieuwe huisvesting Studio Anneloes door Heembouw Architecten

1 april, 2021

Heembouw Architecten maakte het ontwerp voor de nieuwe huisvesting, die bestaat uit kantoren, een magazijn en een showroom, waar de collectie van dit modemerk aan de retailers getoond kan worden. Bij het ontwerp was het belangrijk dat ook het pand de “Studio Anneloes” sfeer ademt, zodat gebouw en collectie elkaar zullen gaan versterken. Lees het gehele nieuwsbericht.

1
7
Studio Anneloes Entreegevel.jpg
Studio Anneloes
Studio Anneloes Hoek kantoor.jpg
Studio Anneloes 3d overzicht.jpg
Studio Anneloes hoe showroom.jpg
Studio Anneloes noordhoek.jpg
Studio Anneloes zuidgevel.jpg