Deel via LinkedIn

Deel via E-mail

NVM Utrecht

NVM, de Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen NVM U.A., realiseert in samenwerking met Heembouw een nieuw hoofdkantoor in Utrecht. BOAG ondersteunt en ontzorgt NVM gedurende het proces van contracteren, voorbereiden en bouwen.

 

De nieuwbouw in het Utrechtse Papendorp heeft een oppervlakte van circa 5.200 m2 en biedt werkplekken voor NVM en Academie voor Vastgoed-medewerkers. Tevens biedt het nieuwe kantoor trainingsfaciliteiten voor de leden. In het ontwerp van Heembouw Architecten is ruimte voor werken, ontmoeten, leren en parkeren.

NVM_DO_website  (3 van 4).jpg
In uitvoering
Utrecht
NVM
Heembouw Architecten

Updates


Een nieuwe fase breekt aan

22 april, 2021

Een nieuwe fase bij de realisatie van het kantoor voor NVM breekt aan. De hoofd- en detailmaatvoering wordt uitgezet, waarna er een 85 meter hoge mobiele rupskraan op de bouwplaats wordt geplaatst. 

De komende weken wordt het prefab (circulaire) betonnen casco opgebouwd. Nadat eerder de fundering en betonvloeren in circulaire beton zijn gestort, wordt nu ook het betonnen casco vervaardigd met circulaire bestandsdelen.

1
2
Voorbereiding storten betonnen casco NVM Utrecht 01.jpg
Voorbereiding storten betonnen casco NVM Utrecht 02.jpg

Circulair beton storten

25 maart, 2021

Tijdens de realisatie van het nieuwe kantoor voor NVM stond maart in het teken van circulair beton storten. Collega’s van Heembouw vertellen in deze video over het belang van circulair beton, waarom Heembouw hiervoor kiest en de tot nu toe behaalde resultaten.


Gestart met het storten van de fundering

25 februari, 2021

Deze week is er gestart met het storten van het circulair beton voor de fundering. Bij de toe te passen materialen voor het kantoor van NVM wordt er heel specifiek naar materiaalkeuzes, levensduur en duurzaamheid gekeken, en met het toepassen van dit "freement" beton wordt er minder gebruik gemaakt van “nieuwe” materialen.

1
7
NVM-Storten-freement-betond-IMG_0974.jpg
NVM-Storten-freement-betond-IMG_0972.jpg
NVM-Storten-freement-betond-DSC 2350.jpg
NVM-Storten-freement-betond-DSC 2360.jpg
NVM-Storten-freement-betond-DSC 2371.jpg
NVM-Storten-freement-betond-DSC 2491.jpg
NVM-Storten-freement-betond-DSC 2330.jpg