Deel via LinkedIn

Deel via E-mail

Realisatie circulair paviljoen

Heembouw ontwikkelt in samenwerking met SADC (Schiphol Area Development Company) een circulair paviljoen van circa 1.000 m2 op het Schiphol Trade Park. 

De loods wordt omgebouwd naar (tijdelijke) kantoorunits voor startups en scaleups naar een ontwerp van DOOR Architecten.

Het circulaire paviljoen van C-Bèta biedt ruimte voor startups en scaleups die gericht zijn op de circulaire economie/ontwikkelingen. Heembouw start in april 2020 met de realisatie en de oplevering staat gepland in Q3 2020.

Circulair paviljoen C-Bèta Hoofddorp Heembouw Kantoren
In uitvoering
Hoofddorp
SADC
DOOR Architecten

Overeenkomst Schiphol Trade Park en Heembouw voor circulaire renovatie loods C-Bèta

2 april, 2020

Onlangs is de aannemingsovereenkomst tussen Schiphol Trade Park B.V. en Heembouw Kantoren B.V. getekend voor de circulaire renovatie van de loods van C-Bèta in Hoofddorp. Het betreft een uitbreiding van werkplekken van de bestaande circulaire werklocatie en evenementen. Heembouw gaat deze loods naar een ontwerp van DOOR Architecten op circulaire wijze verbouwen tot werkruimte voor circulaire bedrijven. De eerste werkzaamheden starten half april. De loods zal naar verwachting in september worden opgeleverd.

klik hier voor het gehele nieuwsbericht.

Circulair paviljoen C-Bèta Hoofddorp Heembouw Kantoren