De Kantoor Calculator | Bereken hier uw kantoorbehoefte

Hoeveel kantoorruimte hebt u nodig?

Bent u op zoek naar nieuwe huisvesting en wilt u een realistische inschatting van de ruimte die u minimaal nodig hebt? Bereken in vier stappen eenvoudig uw kantoorbehoefte. 

 

U ontvangt direct een betrouwbaar inzicht in benodigde vierkante meters kantoor en kaveloppervlakte. Na invulling ontvangt u kosteloos en vrijblijvend een budgetindicatie.

Bereken uw kantoor en de kosten
0. optie homepage.jpg

Eenvoudig en snel

Welk inzicht geeft de Kantoor Calculator?

 

We bieden u tachtig jaar kennis en expertise als ontwerpende bouwer, met de architect aan tafel. Hierdoor zijn wij in staat om met de Kantoor Calculator inzicht te geven hoe groot uw kantoor en kavel moeten zijn. De uitkomst van de Kantoor Calculator helpt u op weg naar het kantoor dat het beste bij uw onderneming past. Zowel nu, als in de toekomst.

Het nieuwe werken tijdens én na de coronacrisis

 

Corona heeft de manier waarop we werken flink veranderd en daarmee ook de manier waarop kantoren nu worden gebruikt. De Kantoor Calculator houdt bij de uitkomst rekening met de 1,5m afstand tussen medewerkers onderling. Ook veilige looproutes volgens de richtlijnen van het RIVM worden meegenomen in de berekening, zodat u veilig naar kantoor kunt gaan.

Het berekenen van uw kantoor- en kaveloppervlakte (m²) zorgt voor meer inzicht