Deel via LinkedIn

Deel via E-mail

Nieuw distributiecentrum Bijsterhuizen

Op bedrijventerrein Bijsterhuizen tussen Nijmegen en Wijchen, pal aan de A73 en A326, ontwikkelt Heembouw een nieuw distributiecentrum van ruim 34.320 m2 met 1.440m2 kantoorruimte dat zeer geschikt is voor de opslag van bulk goederen. Bij het ontwerp door Heembouw Architecten is, naast aandacht voor een goede en veilige logistiek, ook veel aandacht besteed aan een groen ontwerp. Dit is terug te zien in de parkeervlakken. Het deel van de parkeerplekken dat alleen tijdens piekuren in gebruik zal zijn is voorzien van halfverharding. Hierdoor ontstaat een parkeerveld dat er ook aantrekkelijk uitziet wanneer er niet of weinig op geparkeerd wordt.

 

Het dak van het warehouse wordt ingezet als energielandschap. De door zonnepanelen opgewekte energie wordt meteen in het warehouse gebruikt en aan de omgeving terug geleverd. ’s Nachts worden de verticale lamellen indirect verlicht. Zo komt het ontwerp bij dag en nacht duidelijk naar voren.


Meer informatie vindt u hier.

DC Bijsterhuizen entree
In voorbereiding
Nijmegen-Wijchen
Heembouw Architecten

Artist impressions


Artist impressions

24 juni, 2019
1
4
DC Bijsterhuizen entree
DC Bijsterhuizen in de nacht
DC Bijsterhuizen beeld vanaf de weg
DC Bijsterhuizen van bovenaf