Home

Na een heerlijke barbecue is door Niels Zonneveld, managing director van LEMO, iedereen rondgeleid door het nieuwe kantoor. Afsluitend werd stilgestaan bij het naderbij komen van de verhuizing voor de LEMO collegas dHeembouw Architectenoor september.

Bij de bouw staat duurzaamheid centraal

Heembouw realiseert de nieuwe locatie van LEMO, die bestaat uit hoogwaardig kantoorpand met assemblageruimte (2.000 m2) en bedrijfshal (580 m2). Heembouw Architecten maakte het ontwerp, met veel aandacht voor duurzaamheid en het comfort van de medewerkers. Op basis van de wensen van LEMO adviseerde Heembouw, middels de Heembouw gronddatabank, de locatie op de Noordkop van de Waarderpolder.

Bij de bouw staat duurzaamheid centraal. Zo wordt een GPR 8,5 behaald door gebruik te maken van PV panelen, mossedumdak en wordt het gehele pand gasloos aangesloten. Voor het comfort van de medewerkers is het klimaatsysteem ook toegepast in de assemblage en bedrijshal. Voor een prettige werkomgeving is in het ontwerp van Heembouw Architecten veel ruimte gemaakt voor daglicht en uitzicht.

LEMO Benelux is onderdeel van de internationale LEMO Group SA en fabriceert hoogwaardige connectoren die toegepast worden in de hi-tech industrie, waaronder semiconductor-, test- en measurement, F1 auto’s, kritische medische toepassingen, ruimtevaart sector en broadcast industrie. 
Heembouw levert de nieuwe locatie voor LEMO medio 2019 op

Meer informatie over het project vind je hier

Nieuwe huisvesting LEMO bereikt hoogste punt