Home

Gedurende deze periode heeft hij de organisatie grondig leren kennen en zich de cultuur en filosofie van Heembouw als ontwerpende bouwer goed eigen kunnen maken. Voor zijn indiensttreding bij Heembouw vervulde Léon verschillende directiefuncties in de bouw- en vastgoedsector, als laatste als directeur projectontwikkeling bij Amvest. Léon zal samen met financieel directeur Roland van Oostrom de statutaire directie van Heembouw vormen.
Peter zal tot 1 april 2020 als directeur aan Heembouw verbonden zijn. Vanaf 1 april zal hij de functie van Directeur Heembouw Beheer vervullen en zitting nemen in de Raad van Commissarissen.

Léon kijkt uit naar zijn nieuwe rol: “Ik heb Heembouw en alle collega’s afgelopen twee jaar goed leren kennen. Het is een prachtig bedrijf, vooruitstrevend, slagvaardig en succesvol, en vooral een echt mensenbedrijf. Het is niet voor niks dat Heembouw vorig jaar de eerste Cobouw Award voor beste werkgever heeft behaald. Ik heb er enorm veel zin in.”

Peter: “Léon en ik hebben afgelopen twee jaar intensief samengewerkt en hij heeft ons mooie bedrijf helemaal kunnen ontdekken. Hij heeft een sterke visie, brengt veel ervaring in de vastgoedbranche mee en is echt een onderdeel van Heembouw geworden. Ik draag met veel vertrouwen het stokje aan Léon over.”

Léon Heddes nieuwe algemeen directeur Heembouw

Over Heembouw

Heembouw creëert plekken waar mensen willen zijn. Opgericht in 1939 in Roelofarendsveen, heeft Heembouw als ontwerpende bouwer inmiddels een unieke positie in de bouwbranche. Met haar eigen architectenbureau, Heembouw Architecten, biedt Heembouw haar klanten een volledig integrale aanpak van hun huisvestingsvraagstukken.Heembouw richt zich op drie typen eindgebruikers: bedrijfsruimten, kantoren en wonen en doet dat vanuit vestigingen in Roelofarendsveen, Breda en Berkel en Rodenrijs.

Met 285 medewerkers, een omzet van ruim 200 miljoen (verwachte omzet 2019) en een meer dan gezonde marge is Heembouw een in alle opzichten goed renderende onderneming.