Home

De drie gebouwen worden met elkaar verbonden door de nieuw te realiseren trappenhuizen, het middelste gebouw krijgt een glazen dakopbouw met gebogen glas en een nieuwe entree met glazen gebogen panelen. Heembouw zal het project per gebouw, waarbij het bouwdeel dat in uitvoering tijdelijk leeg is, gefaseerd uitvoeren. De overige bouwdelen blijven in gebruik.

Heembouw tekent overeenkomst voor 15.000 m2 renovatie kantoor Allseas te Delft
De drie gebouwen worden met elkaar verbonden door de nieuw te realiseren trappenhuizen

Heembouw is inmiddels gestart met de realisatie. De oplevering van het gehele project is naar verwachting Q2 2022. Het ontwerp is van MoMENT Architectuur en Atelierfront. Heembouw Architecten pakt de engineering op en werkt het ontwerp virtueel uit in BIM. Strategische partner Lomans Totaalinstallateur is verantwoordelijk voor de installaties. In 2018 realiseerde Heembouw ook al de nieuwe productiefaciliteit in Heijningen voor Allseas. 

Allseas is een aannemer met hoogwaardige technologie in de offshore energiemarkt en expert in het ontwerp en de uitvoering van grote en complexe offshoreprojecten. De veelzijdige vloot van zelf ontworpen gespecialiseerde schepen werkt wereldwijd en is voorzien van de meest geavanceerde systemen.